Let 3
The Nipple Erector
- Член од
- 13 јули 2008
- Мислења
- 30.896
- Поени од реакции
- 31.278
Oд шо се ослободивме?Најинтересно е дека се апсолутно убедени дека сами се ослободиле.
Oд шо се ослободивме?Најинтересно е дека се апсолутно убедени дека сами се ослободиле.
Едно е сигурно: дека сте не окупирале. И, немаш намера да се извиниш?? Ќе биде многу ценето тоаНајинтересно е дека се апсолутно убедени дека сами се ослободиле.
Навистина сте чудни луѓе. Наместо да се засрамите денес за најновиот откриен македонски фалсификат (Талев) , сакате јас да ви се извинам што сум ви окупирал Jугославиjа.Едно е сигурно: дека сте не окупирале. И, немаш намера да се извиниш?? Ќе биде многу ценето тоа
Ти не треба да се извинуваш, треба да частиш, имено 41-44 сите лоши бугари ги убивме, шом си ти жив, значи твоите претци не биле лоши луѓе и фашистички окупатори туку мирни домаќини кои си пулеле своја работаНавистина сте чудни луѓе. Наместо да се засрамите денес за најновиот откриен македонски фалсификат (Талев) , сакате јас да ви се извинам што сум ви окупирал.
Dali si siguren vo ova? Nesto mi e cuden... Mnogu prkosi nesto... Baska, povazno mu e deloto na Talev od narodot sto stradal od nivna cizma...Ти не треба да се извинуваш, треба да частиш, имено 41-44 сите лоши бугари ги убивме, шом си ти жив, значи твоите претци не биле лоши луѓе и фашистички окупатори туку мирни домаќини кои си пулеле своја работа
Можи му е криво шо негоите седеа дома место да окупираат туѓи земји? можи то го нервира...Dali si siguren vo ova? Nesto mi e cuden... Mnogu prkosi nesto... Baska, povazno mu e deloto na Talev od narodot sto stradal od nivna cizma...
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk
Кои биле лошите Бугари?имено 41-44 сите лоши бугари ги убивме
Pocnuvas da verglas i da treses gluposti, kako nedoveten. Ako 450000 ne osloboduvale, kolku ne porobuvale? I, nemoj da mi kazes deka nemas nekoj dedo megju nivКои биле лошите Бугари?
Овие 450 000 бугарски војници кои истераа Германците од Македонија?
https://books.google.bg/books?id=I6n97Zl9tqsC&pg=PA82&dq=macedonian army mobilization number 1944&hl=bg&ei=J0v-TLSYMIzOswbs94CFBg&sa=X&oi=book_result&ct=result&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
Pocnuvas da verglas i da treses gluposti, kako nedoveten. Ako 450000 ne osloboduvale, kolku ne porobuvale? I, nemoj da mi kazes deka nemas nekoj dedo megju nivКои биле лошите Бугари?
https://books.google.bg/books?id=I6n97Zl9tqsC&pg=PA82&dq=macedonian army mobilization number 1944&hl=bg&ei=J0v-TLSYMIzOswbs94CFBg&sa=X&oi=book_result&ct=result&redir_esc=y#v=onepage&q&f=false
А кој ги донесе бугарите во Македонија?Кои биле лошите Бугари?
Веќе сум напишал дека сум потомок на бегалци.Можи му е криво шо негоите седеа дома место да окупираат туѓи земји? можи то го нервира...
Zabega covekov sosema. Ke izmesa i rodnini i straniА кој ги донесе бугарите во Македонија?
кинези?
Вие си бевте сојузници со Германци. Заедно водевте опеации, заедно одевте во напад... Дури и кога ви дојдоа русите пред врата, многу бугарски единици игнорираа наредбата на новата власт да се прекини соработка со германци и да се вклучат во борба против нив. Се до крај си бевте профашистички орјентирани.
Геманци се бркаа и се тепаа од 41, па 42 па 43 па 44 па до пола 45. Вие бевте нивни слуги и соработници во 41 во 42 во 43 во 44. Дури 45 кога Сталин ви се закани со пустошење, пристанавте да станете “антифашисти“ али само на збор, На дело од вас немаше многу корист.
И сега има интересно туука, кога збораме за бугарска окупација на Македонија, викате дек најголем број во бугарска армија биле македонци, па генерали македонци па офицери македонци... а ко ќе дојде време да се протерува германци од македонија, одеднаш - сите се бугари и само бугари биле и само тие пак ја спасиле македонија...
И седи чоек, ве чита и се смее.
Imas ti uste rodnini. Ne e samo dedo ti. Ajde, nemoj da se stidis... Tolku li ti e tesko edno izvini da kazes? Izvini se za nasiot narod vo ime na tvojata drzava, jas ke ti se izvinam za Talev, iako k*r ne me boli za negoВеќе сум напишал дека сум потомок на бегалци.
Сакаш да ти се извинам дека дедо ми е протеран од Грците?
Викаш дека ми е криво што прадедо ми не е окупирал својата родна земја?
Каде ви собираат такви гении?
не бе јас велев дека НЕ треба да се извиниш пошо твоите биле домаќини ипоштени луѓе а не ко фашистичките бугари кои ја окупираа Македонија.Веќе сум напишал дека сум потомок на бегалци.
Сакаш да ти се извинам дека дедо ми е протеран од Грците?
Викаш дека ми е криво што прадедо ми не е окупирал својата родна земја?
Каде ви собираат такви гении?