Не прашувам дали црквата ви се извинила. Вие, Фашистите дали се извинивте?
Јас ли да се извинувам дека сум фашист?
Дечко, нормален ли си?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Византиски император!
Македонски цар во средниот век немало ниту еден,
што е логично кога немало ниту македонско царство, ниту Македонци.
Дечко, чети книги, бидејќи се срамиш вака![DOUBLEPOST=1460216597][/DOUBLEPOST]
Не си ти фашист, фашистите ги убивме во 1941 - 1944Јас ли да се извинувам дека сум фашист?
Дечко, нормален ли си?[DOUBLEPOST=1460218977][/DOUBLEPOST]
Јас ли да се извинувам дека сум фашист?
Дечко, нормален ли си?![]()
Да ми дадеш некаде податок од книги или линк дека некој цар се нарекол себе си како цар на Визанитја и Византијци?
Ти си потомок од Фашистичка Бугарија. Ама, нели, ти баш најде оправдување за вашите постапки, наместо да се извиниш. Зошто сега се виде навреден?Јас ли да се извинувам дека сум фашист?
Дечко, нормален ли си?![]()
Не си ти фашист, фашистите ги убивме во 1941 - 1944
ехаа то е еден век посла Крушевската републикаДечко, поим немаш што е вооружена борба на комунисти, идеолошка борба и што е фашизам!
https://ru.wikipedia.org/wiki/Сентјабрьское_восстание
Еве тоа е комунистичко востание, не како вашето убиство на македонец које да го прогласуваш за "ден на македонската револуционерна борба".![]()
дури веќе и од САНУ пишуваат тоа.
Навистина бе, нам не ни се извинија, си имаат причини... На Турците не им се извинија... Сигурно има за што да им се извинат и на Србите, ако не и на други... Барем на Евреите дали им се извинија? Дека нивните сојузници, Германците, се извинија. Важно имаат 220 медали и два космонаути...
Леле колку ми се допаѓа оваа! Зошто не може по 2-3 лајка да се шибаат?Зошто да се извинат кога беа само административци. Административно убиваа, касапеа, екстрадираа и палеа![]()
ехаа то е еден век посла Крушевската република
а како то мислиш убиство на Македонец??
имало некој Македонец па го убиле?
Уше чекаме за линк каде некој цар се нарекол Византиски цар или цар на византијци... рече си имал по некои ваши историски книги такви податоци...
Леле колку ми се допаѓа оваа! Зошто не може по 2-3 лајка да се шибаат?
Не се главни али секој во војната одиграл улога, кој како окупатор и сојузник на нацизмот, кој како борец против фашистичкото зло и дел од коалицијатаКако му чита човек мислењата на @Let 3 би помислил дека отпорот и борбата на македонските партизани се главна причина за поразите на Вермахтот на источниот фронт.
Како му чита човек мислењата на @Let 3 би помислил дека отпорот и борбата на македонските партизани се главна причина за поразите на Вермахтот на источниот фронт.