Македонскиот олимписки сон - Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе не пишат на церемонијата на свеченото отворање?

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Ќе влезе сеа „детето“ Николче Митрески :icon_lol:
Види подобро да се остави Митрески да брани, прво како казна за Борко, за да не се занесува дека и кога ќе има 0 одбрани дека ќе си остане на гол и нема да биде казнет, а второ нека игра малку.

Подобро да најдат и нека стават некое 17-годишно младо дете отколку Борко. Борко и на ЕП беше тапа и пак го форсираат.

Знаете зашо брани така добро за клуб, а за репрезентација е тапа?

Затоа што знае дека ако во Рајн Некар или сега во Барселона брани вака има да добие шут карта во иста секунда и дека никој нема да го толерира, а во репрезентација нема да биде казнет, ќе продолжи да игра и неговото его нема да дозволи друг да го замени. Се додека не се почне со казни и бркања - нема да има напредок.

Судииве малце ни помагаат, мора да го искористиме тоа. Ако не намалиме бар на два разлика до полувреме, ништо не правиме :нинџ:

Sho ajde be, ne zasluzija da pobedat. Zosto da mu plakjame eskurzi da pravat vo Rio i da shetat.

Никола брани бе уште ли ви е Борко крив. Борко па Борко да му ебам жената... а овие напред мртовциве кој кур ми играат им ебам све по дома.

дај ти уште некоја ваква кобна анализа и за Жути и Прибак, секако обратно искчаат. :D

дај ти уште некоја ваква кобна анализа и за Жути и Прибак, секако обратно искчаат. :D
Прибак е дно, нема што да се анализира, ниедна добра утакмица нема изиграно за репрезентација, ниедна.
На Жутиот не знам што му е да му ебам фамилијата.

Џабе се нервираме, не вреди, секако ја губиме оваа, секако губиме ЕПСКА шанса.

Тоа е. На сите успеси што ги донеле кога ќе изгубиш вака ко младо магаре вреди дасе заборават сите успеси. Нејќам да чујам муабет "Ееееј ама порано кога тепаа убаво ви беше а?"

ОЧАЈ. ЈАД. ЧЕМЕР. ПОМРАЧИНА ДА ГИ ИЗЕДЕ. Аматери.

Да не речам ко местена да е играат....а жалното е што најверојатно не е...толку ги бива.....ебени ретарди.

Сакам само да знам кое објаснување ке го имаат денеска нашиве звезди. Што ке кажат сега за кога се чувет.

Zosto bi sakal da odat vo Rio koga I tamu Ke Se vleckaat kako creva, mamicata nivna, edni isti so godini MI igraat, I na nikoj ne mu Se begat od reprezentacija.

Divi ubo si napraj so Se penzionira, ke branit ovaj mrtviov pred nego.

Sent from my D2403 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom