Македонскиот олимписки сон - Рио 2016

• Креатор на темата Креатор на темата ElNinho
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе не пишат на церемонијата на свеченото отворање?

• Вкупно гласачи
    89
  • Гласањето е завршено на .
Пишете му на Борко дека играт за РНЛ вечерва, можда ќе се разбранит.Ќе прочитат на полувреме ко ќе провервит 'резултати' на социјалните мрежи...

Пaк пo стaрo, кaкo и секoгaш:tapp:

ЕЈ СО ПОЛСКА СЕ ДРЖЕВМЕ ПОДОБРО КОЈ КУР?!?!

Значи знаев бе..знаев дека македонската ќе ја тераме да му ебам мајката да му ебам со паметот у Рио се плескаат бразилки да ви ебам мајката до кога бе ќе се нервираме не заслужуваме ли и ние малце радост!?!?

Се гледа у фаца бе..глеј го Наумче..сељачки фаци до немајкаде..ајде сеа Кире нека шутира 60 пати у меч ДА ВИ ЕБАМ СВЕ ЛЕЛЕ КОЛКУ СЕ НЕРВИРАМ МАМИЦАТА ВАША

Пaк пo стaрo, кaкo и секoгaш:tapp:

Nemaa pieno vcera,plus deneska se setale po baltikot

Лазаров кога шутира пенал од прва нема промашај,ама кога се колеба и прави по 2-3 пати "финти" 50% му ги бранат.А три пати не е дозволено,ама му прегледуваат низ прсти.

Никола брани бе уште ли ви е Борко крив. Борко па Борко да му ебам жената... а овие напред мртовциве кој кур ми играат им ебам све по дома.

Кaк нaјдoa двaтa нaјгoлеми Песимисти Југo и Видевски Кaзaнoт дa ми пренесвaт рaкoмет бе...

Zlatna karieri mu opropasti na Petar Angelov onaj trupon Borko i toj sho go turka. Od nikogas sum go nejkel se ko nasrekja brani ako pogodi vo nego arno. ako ne gol e. mrsh

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom