Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Полска - Македонија T2 + (24,5)
Мислам дека можиме да дајме 25 гола на Полска, освен ако не се разбрани тој дечкото со кривиот нос и црвен како пиперка Шмал, да има 15 одбрани па така да не помини оваа граница, инаку мислам дека имаме квалитет барем за 25 гола, двете селекции играат бавен ракомет како од 70тите, сега со промена на тренерската позиција на Полска ќе видиме како ќе оди...

Paderborn-Union Berlin 1
Domakjinot se bori za opstanok, Union bez nekoj poseben motiv na ovaa utakmica bezbeden na sredina od tabelata.

http://tinyurl.com/z67uzv7

И јас истово го мислев и си ја изграв 1х ајде колку толку демек за одбрана и на полувреме е 0 - 4 :)

Од нед до вторник фаќаш, од среда до петок се им враќаш и така се се врти :)))

не знам за вас јас денес му го давам мандатот на Касаткина да ме вади од гомната што ми ги приреди Багнис - Монтањес рано рано :гомце::гомце::гомце::facepalm:

богами некое време играм дајми/нати не знам зошто уплаќам воопшто повеќе :facepalm:

Амa мислам дека е тоа зошто сакаме да играме секој ден, пример тие денови коа фатив и некако ставрно ми личеа океј утакмиците за играње. Другиве денови само гледав да направам коеф а утакмициве беа без везе. Мада вчера ме зезан Билбо на 1Х, а завчера Реал на х2 и 2+ :)

Колку подобро игра Гарсија Лопез,ама глупиот му даде малце надеж на Весели и сега тој се разигра.Го растура со дроп шотови.

Првите 4 гејма на свој сервис скоро без проблем ги зеде и сега изеде прв брејк и тоа на 0.Како Дедо Мраз му подари 4 поени.

Ако изгуби од Весели,нека се пензионира слободно.

Сега Гарсија имаше 0-30,Весели три бомби по ред и на сет топка поклон доби во аут.:tapp::bravobe:

богами некое време играм дајми/нати не знам зошто уплаќам воопшто повеќе :facepalm:

Повеќе занимации фати си и нема да стигаш да изиграш, во 3 недели последни имам 4 пати одиграно оти немам време и 3 пати излегов добитен, лига на шампиони не ја стигнав, вчера лига на преваранти не ја стигнав, еве денес го чекам ласк линц Т2, Лиферинг ГГ, и Лион 2+ скоро 3 коеф крцаа вака :)

Повеќе занимации фати си и нема да стигаш да изиграш, во 3 недели последни имам 4 пати одиграно оти немам време и 3 пати излегов добитен, лига на шампиони не ја стигнав, вчера лига на преваранти не ја стигнав, еве денес го чекам ласк линц Т2, Лиферинг ГГ, и Лион 2+ скоро 3 коеф крцаа вака :)

Епа лошо е коа имаш кладилница и у близина на работата а и у близина на домот :) Така да пак врти сучи има време да се изигра. Работата е коа ти личат тапа утакмиците да не се уплаќа

Епа лошо е коа имаш кладилница и у близина на работата а и у близина на домот :) Така да пак врти сучи има време да се изигра. Работата е коа ти личат тапа утакмиците да не се уплаќа
Јас немам ни до работата ни до домот блиску кладилница, играм строго онлајн и имам акаунти на неколку кладилници, што значи и од вц би можел :D, но во последни 20дена едвај ден и пол бев слободен, па не ми текна ни на кладење ни на спорт :)

Ако турнирот во Монте Карло почнува на 10ти, дали тоа значи утре ќе има квалификации? :drk::sekcza::pivo2:

не знам за вас јас денес му го давам мандатот на Касаткина да ме вади од гомната што ми ги приреди Багнис - Монтањес рано рано :гомце::гомце::гомце::facepalm:

Мене коефициентот на Стивенс ми е надвор од умот. Не смее Стивенс да биде аутсајдер против Касаткина никако.

Само што никад не би изиграл на екипа која во прошло коло изгубила 0:5. Каква одбрана треба да имаш па да примиш 5 гола од директен конкурент.
Хановер не е класи послаб од Херта по играчкиот кадар, како што би се рекло кога се гледа табелата.
Може да добие Херта, ама за тој коефициент не, фала, пре би ја изиграл ГГ.

Подобро тие пари ќе ги сочувам и ќе ги играм на С.Етјен 1-1и2+ или Реал 1-1и3+ или Фиорентина Т2 или Марсеј Т1...

Уот дид ај тел ја? :ljubove:

Еве ви ја гранитната одбрана на Херта поради која ме цитиравте.

Мене коефициентот на Стивенс ми е надвор од умот. Не смее Стивенс да биде аутсајдер против Касаткина никако.
ќе тепа Стивенс 2-0 лагано си танка од основна вака може да враќа до утре и тоа опасно по линиии...........

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom