Препораки за доктори специјалисти/супспецијалисти

Член од
19 март 2011
Мислења
1.432
Поени од реакции
2.543
Член од
28 април 2011
Мислења
276
Поени од реакции
114
Dg.Myelitis transversalis(18)

Кој може да ми лаже нешто повеќе за ова диагноза или да ми препорача некој добар невролог. Се работи за мој роднина ќе ви бидам благодарен ако ми помогнете.

ruller

Expert
Член од
5 септември 2011
Мислења
535
Поени од реакции
367
Дечки ај кажете кој е најдобар психолог/психијатар во Македонија без разлика дали е државно/приватно. Некој што работи со психички пореметувања.

D

Daedalus

Гостин
Дедо ми има тромбоцитопенија (имаше 30 000 тромбоцити, сеа му се качени на 70 000 и му варираат цело време), али има веќе со години камен на жолчка и воспалена сплина со што, никој нејќе да се нафати да го оперира пошто се плашеле, а исто така никој нејќе да врши операција со внесување на тромбоцити пошто постоел огромен ризик да им умрел на лице место. Денес правеше крвна слика која испадна ужасна и сплината наводно почнала да му се распаѓа. Ептен е итно, така да ако може чаре што побрзо и совети за добри лекари.

Однапред фала.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.527
Поени од реакции
18.431
Дедо ми има тромбоцитопенија (имаше 30 000 тромбоцити, сеа му се качени на 70 000 и му варираат цело време), али има веќе со години камен на жолчка и воспалена сплина со што, никој нејќе да се нафати да го оперира пошто се плашеле, а исто така никој нејќе да врши операција со внесување на тромбоцити пошто постоел огромен ризик да им умрел на лице место. Денес правеше крвна слика која испадна ужасна и сплината наводно почнала да му се распаѓа. Ептен е итно, така да ако може чаре што побрзо и совети за добри лекари.

Однапред фала.
Пановски, Караџов - на Клиника за дигестивна хирургија. Пановски првенствено.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.601
Поени од реакции
35.428
Препораки за специјалист по орална хирургија, импланти поточно?
Има ли некои размислувања за квалитетот на имплантите што се нудат? Колку е просечен работен век на имплантите (со правилна нега)?

Се работи за незгодно (латерално) скршена горна 6ка. Непцата и сите други заби се здрави.

Член од
27 ноември 2008
Мислења
1.433
Поени од реакции
341
Ми треба нов матичен лекар во Скопје. Ако знае некој некоја ординација општа со океј матични доктори локација капиштец/идадија/универзална/центар нека ми предложи. Фала :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Препораки за специјалист по орална хирургија, импланти поточно?
Има ли некои размислувања за квалитетот на имплантите што се нудат? Колку е просечен работен век на имплантите (со правилна нега)?

Се работи за незгодно (латерално) скршена горна 6ка. Непцата и сите други заби се здрави.
Оливер Димитровски на клиника :) не е баш комуникативен, делува ноксан ама таков е човекот, тивок, некомуникативен но е полн со знаење. Кај мене каков зафат изведе на премолар заглавен во вилицата :cuc:

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
Ми треба нов матичен лекар во Скопје. Ако знае некој некоја ординација општа со океј матични доктори локација капиштец/идадија/универзална/центар нека ми предложи. Фала :)
Др Лорета во Млин Балкан (карши АМСМ), одлична докторка е.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.925
Поени од реакции
41.899
Мислења и искуства со д-р Ристо Чоланчевски од торакална хирургија?
Не е препорака, ама предупредување да не закажувате кај овој. Никаква култура, сељачко однесување кон пациентот и неговата придружба, одбива да извши преглед на одредени пациенти и извештајот го пишува од она што ќе му кажеш.

Член од
21 јули 2010
Мислења
352
Поени од реакции
320
Ми треба помош за добар орален хирург/стоматолог.... во прашање е покомплициран заб кој е пред вадење, ако може да ми препорачате некој со поголемо искуство

Предлог за добар гиниколог во Скопје?
Др Павле Кокорманов, кај грчка амбасада му е ординацијата...човек со мн големо искуство

Последно уредено:
Член од
12 октомври 2008
Мислења
1.945
Поени од реакции
89
Гастроентеролог или колоректален хирург? o_O

Phoenixx

The Last Pharaoh
Член од
9 ноември 2015
Мислења
788
Поени од реакции
956
Дечки ај кажете кој е најдобар психолог/психијатар во Македонија без разлика дали е државно/приватно. Некој што работи со психички пореметувања.
Александар Марцикиќ

Skorp

That guy...
Член од
30 јуни 2010
Мислења
1.211
Поени од реакции
2.346
Majka mi ima problemi so nogata. Bolki ima golemi vo celata noga na periodi. Beshe na nekolku ortopedi ama nikoj ne i pomogna do sea.Edino masaza uspea da i namali bolka. Znaete nekoj dobar ortoped vo MK? Ne e bitno dali e privaten ili drzaven.

Член од
29 октомври 2011
Мислења
1.712
Поени од реакции
1.152
Majka mi ima problemi so nogata. Bolki ima golemi vo celata noga na periodi. Beshe na nekolku ortopedi ama nikoj ne i pomogna do sea.Edino masaza uspea da i namali bolka. Znaete nekoj dobar ortoped vo MK? Ne e bitno dali e privaten ili drzaven.
Имам гледано и читано за Ношпал,во Филип 2-ри
Немам лично искуство,но знам дека кога беше во Клинички,беше доста баран:)

Kajgana Shop

На врв Bottom