Предлог за најдобар добар уролог. Инфекција 7 години по ред неможам да ја излекувам.
Финансии не се проблем. Само да не е Систина
Живко Попов, Ремедика...Еден од најдобрите во Мкд...
http://www.remedika.com.mk/index-vnatresno-hirurgijapopov.html
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Предлог за најдобар добар уролог. Инфекција 7 години по ред неможам да ја излекувам.
Финансии не се проблем. Само да не е Систина
Пановски, Караџов - на Клиника за дигестивна хирургија. Пановски првенствено.Дедо ми има тромбоцитопенија (имаше 30 000 тромбоцити, сеа му се качени на 70 000 и му варираат цело време), али има веќе со години камен на жолчка и воспалена сплина со што, никој нејќе да се нафати да го оперира пошто се плашеле, а исто така никој нејќе да врши операција со внесување на тромбоцити пошто постоел огромен ризик да им умрел на лице место. Денес правеше крвна слика која испадна ужасна и сплината наводно почнала да му се распаѓа. Ептен е итно, така да ако може чаре што побрзо и совети за добри лекари.
Однапред фала.
Оливер Димитровски на клиникаПрепораки за специјалист по орална хирургија, импланти поточно?
Има ли некои размислувања за квалитетот на имплантите што се нудат? Колку е просечен работен век на имплантите (со правилна нега)?
Се работи за незгодно (латерално) скршена горна 6ка. Непцата и сите други заби се здрави.
Др Лорета во Млин Балкан (карши АМСМ), одлична докторка е.Ми треба нов матичен лекар во Скопје. Ако знае некој некоја ординација општа со океј матични доктори локација капиштец/идадија/универзална/центар нека ми предложи. Фала![]()
Не е препорака, ама предупредување да не закажувате кај овој. Никаква култура, сељачко однесување кон пациентот и неговата придружба, одбива да извши преглед на одредени пациенти и извештајот го пишува од она што ќе му кажеш.Мислења и искуства со д-р Ристо Чоланчевски од торакална хирургија?
Предлог за добар гиниколог во Скопје?
Александар МарцикиќДечки ај кажете кој е најдобар психолог/психијатар во Македонија без разлика дали е државно/приватно. Некој што работи со психички пореметувања.
Имам гледано и читано за Ношпал,во Филип 2-риMajka mi ima problemi so nogata. Bolki ima golemi vo celata noga na periodi. Beshe na nekolku ortopedi ama nikoj ne i pomogna do sea.Edino masaza uspea da i namali bolka. Znaete nekoj dobar ortoped vo MK? Ne e bitno dali e privaten ili drzaven.