Ако го гледаме тоа Доналд што го пиша низ призма на сексуална ориентација, и јас делувам на ист начин. Сакам да онаквуем, али не и да примам

. Само кога го прочитав тоа првиот пат на сосем друго ми асоцираше, затоа и така одговорив.
Патник, Доналд е кул тип, и не хејта туѓи сексуални ориентации (освен ако во меѓувреме нешто не се сменило), но го знам човекот и лично, и е таман саглам лик за дискусии на разни теми. Чим со мене се слага, а се работи за геј човек, тогаш бифот што го имате веројатно на друго се должи. Исто и Атеистот. Хепта и Ипси да не правам муабет. Дури и Мики1 ме дружел, колку по воља колку не по воља и нелагодно, он сам треба да каже, али цивилни дискусии секогаш имало, повеќе во живо отколку тука, ама имало

.
Нема да е на лошо сите да намалиме волумен, симболично кажано, додека дискутираме. Зошто вака терање дискуција како што видов последниве две-три страни, изгледа како да носите шестари и чекате некој да сврти поглед на друга страна пред да збоднете

. Ете Атеист рече да се вратиме на темата, од тие две-три страни не ни успеав да сфатам што подетално се дискутира (освен ако не е генерално нешто, како што насловот сугерира). Ако е нешто поедино што се дискутирало од понеодамна, нека посочи некој да се вратиме во колосек.