Првоаприлска шега е постот.Стави го мислењево у Непопуларни филмски мислења, молим те![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Првоаприлска шега е постот.Стави го мислењево у Непопуларни филмски мислења, молим те![]()
Мислам дека не е, си се тешам со тоа.Де ме ебеш заборавив дека е Априлили.
I ate the d
Брат озбилно кажи ми, зошто филмот го сметаш за добар? Не најдов рецензија на форум и ако имаш веќе пишано извиниСтави го мислењево у Непопуларни филмски мислења, молим те![]()
Не те сфаќам озбилно, да не го пиша постов на први април ќе ти одговревБрат озбилно кажи ми, зошто филмот го сметаш за добар? Не најдов рецензија на форум и ако имаш веќе пишано извиниама стварно ме интересира како онаков филм би му се допаднал некому. Очобол е.
Ако е фаил на секое поле би требало да биде ќец или нула, зашо си му дал 6ка?114.The.Hateful.Eight.-Колку ефтино срање(ХАХА) колку мизерно и очајно парче од гомно и не сум видел како ова филмска багра ги навлажни гаќичките на овој мрсул од филм не ми е јасно у последниве години се соочуваме со проблем од типот кога некој култен режисер ќе направи филм да по дифолт се расфламе со високи оценки пази (10)-се смеам и викам зарем е можно човекот го почитувам скоро се што направил но не ме јеби бре се е очајно и извештачено у филмов од кастинг преку глума до тема СЕ ПА ХУМОР ЧИТАМ ИМАЛ КАДЕ ТОА ?стварно не ми е јасно важно УШТЕ ЕДНАШ потфрливте со вашиот мирис и вкус за добар филм Ова Тарантиново ''Дело'' ќе остане запамтено по тоа што беше фаил на секое поле.- 6
ПА ХУМОР ЧИТАМ ИМАЛ КАДЕ ТОА
^
117.The.Night.Before-7
121.Black.Mass-.7.5
вато, филмскиот Сунгер Боб![]()
Само @Io Sono Interista ме сфаќаше озбилноНе те сфаќам озбилно, да не го пиша постов на први април ќе ти одговрев![]()
Еј дечки, ако сакате да заебете некој, кажете му да го глеа Spring Breakers.
Стварно? Why? Мене ми беше тежок просек. Очекував многу повеќе. Анимацијата на диносаурусите беше ко од времето на првите Том и Џери. Приказната - милион клишеа, пораката - нешто веќе видено...The Good Dinosaur![]()
Вториот резултат на гугл ако напишеш are shadows and dreams made of atoms