Боље да не ги објавуваат, со други очи ќе ја гледате Радмила.Ако ги имаат тие снимки и ги објават , да видиме да ја испитаме твојата констатација за паметните вмровски жени .
Да е паметен, треба да се договори со ВМРО. Сигурен сум дека има луѓе подготвени да платат за објавување на некои од монтираните.Шрекон од Нови Сад ја уценувал уште од Јануари. Пичка ѝ има барано.
Ермира Мехмети: Ме уценуваат со монтирани снимки
Tocno taka. Samo kako da svatatПосле оваа срамна одлука на кривичниот совет, избори на 5ти јуни само баба кога ќе роди дете
Tакаа е кога сака на два стола да седи.уозбилисе тресеш...
рекетарство е ова
Ајриш паб вчера казнет со 5000 евра, затоа што Судијата Јован Лазаревски кој одреди притвор за Груевски и е татко на сопругата на газда Мане
E super poradi toj diktatorski mentalitet , izbori na 5juni samo na son ke vidisTакаа е кога сака на два стола да седи.
И малку е казнет,од понеделник следат и други инспекции
Луда глава е, сè е можно.Да е паметен, треба да се договори со ВМРО. Сигурен сум дека има луѓе подготвени да платат за објавување на некои од монтираните.
Едвај чекате некоја банална причина само колку да избегате од избори. Сум видел сум видел, ама вакви плачковци и пички во душа, немам видено.После оваа срамна одлука на кривичниот совет, избори на 5ти јуни само баба кога ќе роди дете
Мафо, ти за министер се спремаш знам. Јас знам дека не ми е место да ти се мешам, и се тоа. Ама мислам дека сега не е време да додаваш гас на таа тема. Поќути си до четврток.E super poradi toj diktatorski mentalitet , izbori na 5juni samo na son ke vidis
Е така де, да се знае дека вмро дпмне е криминална банда која рекетира судии.Tакаа е кога сака на два стола да седи.
И малку е казнет,од понеделник следат и други инспекции
Vidi vaka Edno e da ima izbori i da ne bidat priznaeni, drygo e. pak da se prolongirat. Edna od ovie dve ke e sigurno kaj sho tecat momentalno rabotite, kaj sho nisto ne se prevzede za da se dojdi do tie tolku posakuvani fer i demokratski izbori.Мафо, ти за министер се спремаш знам. Јас знам дека не ми е место да ти се мешам, и се тоа. Ама мислам дека сега не е време да додаваш гас на таа тема. Поќути си до четврток.