Не над 500.000, туку над милион прислушувани разговори. Или поточно 1 милион и 50 илјади разговори. Така кажа Заев, и јас му верувам повеќе нему, отколку на Лена, бидејќи е човек од збор.Малку ли ни опишува случајот со над 500.000 прислушувани разговори, а одговорните во таа служба не даваа оставка, на крај преку политички притисок (странски) беа приморани да дадат оставка. Морал, чест, срам, што е тоа?
Се додека не излезам да гласам кај е црпнат па и непостојан е па не му верувамЕ ова ми се допаѓа. Лајк за Заев.
Јавно упатувам порака, СДСМ е подготвен за избори на 5 јуни, на коишто сме убедени дека промените ќе се случат, порача лидерот на СДСМ, Зоран Заев, синоќа од трибина во Куманово,
Мајкатаааааа,а зошто кога му пријдоа проба да бега накај колатаИвица Анчевски Пуки ли го изјави ова? Командантот на алфите (бивши), извлечен од авто-лимарска работилница...
И демек некој е ретардиран и ќе верува на оваа патетична изјава...Постојат бре видеа од тоа апсење...Љубе не даваше ниту вербален, ниту физички отпор...Ден после изборите го апсеја како куче по наредба од вашиот сашко...И не само видеа, туку и сведоци има кои точно ќе потврдат што му се правело на Љубе...Не се секирајте...А ќесата со пари чија била и како дошла таму - и тоа ќе се докаже убаво...
Зарем некој нормален на Пуки ќе му верува...? На еден тежок насилник, криминалец и рекетар првокласен кој пола Скопје го има рекетирано..:И одеше на Свињарскиот Универзитет кај Бојо диплома да му дава дека е високо образован...
Educirajme sho znaciНе му се лути на Мафо, вежба дедукција. Сепак министер треба да станува. А со ваква острина, МВР не му бега. Попрониклив немаат.
СЈО не отишло да апси никого, туку МВР отишла да му достави покана за распит. Тоа е клучна разлика, и да, смешно е. Кловнот од министер не може да си ги лоцира сопствените директори.Иначе, многу јако радувањево по фејсбуци дека СЈО отишло да апси некој што не го нашле по дома. Уште да им каже некој дека џабе им е радувањето, чисто дека уште 2 дена има до 1ви април.
Не бе, Mиле порачува да му иштанцаат 300 лични карти така од чиста мира, му било досадно па да утепа досада.Во такви времиња живееме, фантоми насекаде. Само неспособноста на нефантомите е нефантомска.[DOUBLEPOST=1459280849][/DOUBLEPOST]
Ова глупо аудио, без никаков контекст треба да ме убеди дека се местеле избори? Не сум јас толку паметен.
Миле прашува до кај се личните карти за луѓето што ги имаат убедено да гласаат за ВМРО, а дотогаш немаат извадено биометриски документи. Да ги интересираше Заев и екипата вистината, ќе го објавеа тоа. Бидејќи го имаа, еден разговор пред овој што го објавиле.Не бе, Mиле порачува да му иштанцаат 300 лични карти така од чиста мира, му било досадно па да утепа досада.