GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Jas ne rekov deka nekoj na nekogo nametnuva volja.Tuku toa ,,Pravi sto ti e volja i toa neka bide cel zakon'' koe vodi do samounistvuanje na covekot so razno razni poroci i drugi destruktivni raboti.Како може да ти наметнува своја Волја преку форум бе човече?! Исто како што вашите молитви ни помагаат на нас што не сме верници да се преобратиме, ете така?!
Имам видено повеќе животински особини кај луѓе што се членови на црквата меѓу кој имаше и силување и насилство, како сведок на тоа во животот ми беше многу тешко ама благодарение на тоа секогаш стојам на страна од вашите безмислени догми. А исто така доста животински е да свириш на некој додека игра и во тоа да гледаш некоја забава како што вие во вашите домино-фетиш религии така правите. Што има животински во тоа Човекот да си ја открива својата вистинска суштина? Ете гледаш некој луѓе бараат суштина, ти ако си се откажал и чекаш на друг да ти ја каже, океј!
Искулирај малце Свети Оче...
Ako si Hristijanin toa ne znaci deka si najdobar,najgolem,najsuper i se toa naj naj vo pozitivna smisla.Naprotiv,treba da si skromen,da priznavas deka si gresen kako i site,da ne bides gord itn.Sto znaci takvi ima segde,ama ovde na forumov,i vo zivo sum primetil deka onie sto se protiv Bog,se odnesuvaat kako divi zivotni.Gledaj go na primer ispisimus.Se drobi od nervoza koga me citira i MORA da upotrebi navredliv zbor ili da kaze recenica so navredliva konotacija.
Eve ti go moderatorot ateist.Saka da kaze deka on e super intelegenten a jas sum bil glup zosto sum Hristijanin.Kako sto gledas jas ne mu replicirav za da go navredam so ista namera.I sega jas treba zaradi nego site ateisti da gi smetam za zivotni koi ne go kontroliraat svojot nervnen sistem?