- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.544
- Поени од реакции
- 26.988
Јас Фатиме ќе ја поштував, ако се охрабреше да го довлечка Сашо пред истражен судија. Или не мораше Фатиме, можеше и Лиле Стефанова. Ама вака, ништо, нема ни х од храброст таму.Изгледа не му е доста новото БМВ на адвокатов. Иначе дали Фатиме ќе го коментира и глуми апсењето на Едмонд Темелко? Како ловеле сведоци како се заканувале за сведоци за да сведочат против сегашнава власт? Или тоа не е битно и не е тортура?

Ме потсеќаш на муабетиве на џаболебариве од маало кои после 10 години скитање по кладилници се вработија по паркинзи и мислат дека конечно им тргна во животот. За сметка на тоа одат по разни митинзи и контрамитинзи (неволно), задолжително се тагнуваат на слики со знамиња од едните или другите како доказ за нивно присуство и преданост, и не трпат критика за нивниот работодавец. Поготово неможат да поднесат кога некој им го предочува лицемерието, и никако нема да сфатат дека луѓе чии родители го јаделе стапот од СДС во 90тите, а истите го јадат сега од ВМРО, нема да гласаат ни за едните ни за другите. Мислам ок е, ја знаеме сите "демократската спремност" на опозицијата, у реду е. Барабар со овие сега сте. Да не беше така поинаков ќе ти беше одговорот према мене, ама за жал и тебе газозата и сендвичот ти седат до компјутер.