Тоа би било уште позабавно. Иде Влатче со дијагноза од психијатар, вика шест месеци не можев жена ми да ја погледнам у очи, цело време ми се вртеше у памет клатиглава, клатиглава. Стоев пред огледало со саати и повторував на глас "не си ти Влатче клатиглава, ти си патриот, дисидент и преродбеник".Ако реши Љубе да тужи, ќе му ги реактивираат тужбите што ги повлекоа после извинувањата и финансиски се во егал.
Не бе, во затвор ќе лежат за прекршување на процедура. Не знам како не ти е срам да пишуваш денес. Тоа СЈО, во кое се убивте од крстење, денес гони луѓе за прекршување на процедура.Да изјавеле дека се каеле и ќе им намалеле плати .
Тоа не ни стигна до тужба. Ако соберат сведоци од по кафани, може Љубе неколку тома обвиненија за клевета да собере.Тоа би било уште позабавно. Иде Влатче со дијагноза од психијатар, вика шест месеци не можев жена ми да ја погледнам у очи, цело време ми се вртеше у памет клатиглава, клатиглава. Стоев пред огледало со саати и повторував на глас "не си ти Влатче клатиглава, ти си патриот, дисидент и преродбеник".
Se dodeka ne se proba nemozi da znaeme kako ke bidi so drugite. No znam i siguren sum, znam deka i ti se slozuvas deka vreme e za nesto novo, za promena za proba. Smaceno mu e na ljugeto 10godini edna ista monotona rabota. Sekoj vtor covek gi posakuva promenite a i vreme e!Ќе течат за кого... за следните што сакаат да цицаат од буџетот ...
Епа затоа викам има само една партија во МКД : СДСМ-ДПМНЕ
За тој со копривите на пазарче одма се донесе пресуда ама јбг кога има овци има и волна.
Long live Грујо & Заев
И јас мислам дека ако се извинат, не мора ни да им кратат 2-3 плати. Ако може началникот да пренесе пиштол во авион преку граница , без никаква казнена постапка ( оти нели се извини ) , што па не и овие .....Зошто некој би ги демантирал денешните обвинувања? Треба фино лепо на суд да кажат дека ......дека се каат за тоа. Ќе им скратат 2-3 плати, ....
Нема што на тебе да ти кажувам и докажувам другар Ме потсеќаш на муабетиве на џаболебариве од маало кои после 10 години скитање по кладилници се вработија по паркинзи и мислат дека конечно им тргна во животот. За сметка на тоа одат по разни митинзи и контрамитинзи (неволно), задолжително се тагнуваат на слики со знамиња од едните или другите како доказ за нивно присуство и преданост, и не трпат критика за нивниот работодавец. Поготово неможат да поднесат кога некој им го предочува лицемерието, и никако нема да сфатат дека луѓе чии родители го јаделе стапот од СДС во 90тите, а истите го јадат сега од ВМРО, нема да гласаат ни за едните ни за другите. Мислам ок е, ја знаеме сите "демократската спремност" на опозицијата, у реду е. Барабар со овие сега сте. Да не беше така поинаков ќе ти беше одговорот према мене, ама за жал и тебе газозата и сендвичот ти седат до компјутер.Deka ne si partiski opredelen mozes na mali deca da mu kazuvas NE mene.
Covek sho ne glasa na izbori ocigledno e razocaran od vlasta
ili ne e zadovolen od programata na drugite opoziciski parti ili od dvete.
Covek sho ne glasa na izbori vo nikoj slucaj ne napagja opoziciska partija na takov nacin kako tebe, a pritoa 10godini e druga partija na VLAS a toj ne glasa.
Smaceno mi e od takvi kako tebe "neutralni" clenovi najseriozno. Clenovi sho glumat nevinost..
Не бе, сите треба од прв до последен во затвор, затоа што Љубе го легнале на земја, пред ВЦ. Големото кривично дело, па уште и злостор.И јас мислам дека ако се извинат, не мора ни да им кратат 2-3 плати. Ако може началникот да пренесе пиштол во авион преку граница , без никаква казнена постапка ( оти нели се извини ) , што па не и овие .....
Куртон држава со куртон лигуши.....
Не се заебавај ова дело не застаруваНе бе, сите треба од прв до последен во затвор, затоа што Љубе го легнале на земја, пред ВЦ. Големото кривично дело, па уште и злостор.
Е тоа е кога си тотално правно неписмен , не си ти крив .Не бе, во затвор ќе лежат за прекршување на процедура. Не знам како не ти е срам да пишуваш денес. Тоа СЈО, во кое се убивте од крстење, денес гони луѓе за прекршување на процедура.
Сиротите се плашат да го повикаат Сашо пред судија за банална работа како прекршување на процедура при апсење. Лена вика „нас не не интересира случајот против Љубе, ние зборуваме за неговото апсење“. Ти овде пробуваш да продаваш триумфализам и гаташ за некои апсења за афера, во која не е никако поврзан.
Знам, а ни Ѓорге не помага тука. И да ги амнестира, амнестија за злосторства против човештво не се важи. Кога тогаш Сашо и екипата завршуваат пред меѓународен суд за ова. Ги фатија во небрано.Не се заебавај ова дело не застарува
Секое второ апсење во државава се изведува така. 99% од апсењата на специјалните единици се изведуваат така. Казниво дело било.Е тоа е кога си тотално правно неписмен , не си ти крив .
Прекршување процедура и постапување противзаконски , со тортура омаловажување на приведено лице e казниво дело , а покрај психичка тортура при апсењето се применувала и во затворот . Покрај тоа го принудиле да дава лажни изјави дека не е повреден , што исто така е кривично дело .
Ако ја интересираше СЈО случајот "Кампања" тогаш ќе го преземеше , тие се концентрираат на прекршување на основните човекови права , но за тебе тоа е небитно ти си поддржувач на дпмне-сталинистичка .
Тоа ќе го пријави адвокатот на Бошкоски , денес и тој даде изјава .Дека изјавата била лажна не се осуди да каже ни Фатма во поетски занес, ти си измисли. Полека со филмовите, гледаш ве пуштаат низ вода.
Тоа ќе го пријави адвокатот на Бошкоски , денес и тој даде изјава .
http://novatv.mk/index.php?p=1&navig=8&cat=2&vest=28141