Ama stenkajne slusna so e ermirceto I jas mislam deka nepotrebno e ova navleguvajne vo privatnosta, ajde da se raboti za kriminal da odi javno, ama ova vekje e dlaboko vo privatnosta.Хајде Љуље те бунари , почна Божиноски со жешките снимки .
По мене непотребно ова навлегување во приватноста.
Правиме муабет за морално и етичност на луѓе кои прават етнички тензии и дневни војни за да ја задржат власта ?Ama stenkajne slusna so e ermirceto I jas mislam deka nepotrebno e ova navleguvajne vo privatnosta, ajde da se raboti za kriminal da odi javno, ama ova vekje e dlaboko vo privatnosta.
Ако имаа морал нашиве овчари до сега стадото требаше без овчари да останеПравиме муабет за морално и етичност на луѓе кои прават етнички тензии и дневни војни за да ја задржат власта ?
За морал и етика може да правиме муабет кај луѓе што после некоја афера, си поднеле оставка, а за овие не
немаш поим со животот, .........
а б.т.в. истото го има со критики против зголемување на буџетот ама и барања за поголема социјала...
Куроми разбите и вие, та и едниот та и другиот.....Ем да се е...ш , ем да не ти влезе. Е нема така
Хајде Љуље те бунари , почна Божиноски со жешките снимки .
По мене непотребно ова навлегување во приватноста.
Во глобала и јас сум против навлегување во приватноста.Ama stenkajne slusna so e ermirceto I jas mislam deka nepotrebno e ova navleguvajne vo privatnosta, ajde da se raboti za kriminal da odi javno, ama ova vekje e dlaboko vo privatnosta.
Води Муса секс преку телефон, со некоја. Божиновски вика дека е Ермира во прашање, ама не звучи ко Ермира. Многу бизарен телефонски разговор.Што е муабетот со стенкањето? Малку сум аут од настаните...
Води Муса секс преку телефон, со некоја. Божиновски вика дека е Ермира во прашање, ама не звучи ко Ермира. Многу бизарен телефонски разговор.
Фер е Мистер Но, но неразбираш дека овде веќе тоа е видена емисија. Овие што сакаат тоа да го направат, веќе имаа шанса од 2002 до 2006, но буџетот не го намалија, види богати:ништо не изградија. Па каде побогу заминаа парите?????Шо ако ви покажам пример дека баш тоа може : И да се намали буџетот и да се зголемат пари за социјала , а ?
Ако покажам пример и вие се согласите дека е така - да не пишувате глупости 1 месец по форумов.
Ако дадете издржани аргументи дека не е така - јас не пишувам 3 месеца.
Фер инаф ?