DotA 2

• Креатор на темата Креатор на темата HeRbEs
  • Време на започнување Време на започнување
:D

safe_image.php

Овај копиљаков Артизи кај што појде матер еба. Плачко невиден.
Иако е добар играч, ептен кеф ми се напраи што немаше некој успех во ЕГ, за разлика од претходно што ЕГ беа шампиони.

Втори ден по ред немам победа... имам 6 loss streak... во секоја од тие 6, или тој што е мид од моја (многу јасно) има 0 фарм или керито ми фида... Не знам веќе какво е чувството да се победи! Ништо, тоа е тоа, идеме на 7 изгубена по ред!

Втори ден по ред немам победа... имам 6 loss streak... во секоја од тие 6, или тој што е мид од моја (многу јасно) има 0 фарм или керито ми фида... Не знам веќе какво е чувството да се победи! Ништо, тоа е тоа, идеме на 7 изгубена по ред!

Бидна и седмата!

Пикни OD, некоја мора да тепаш :D
@beaverknight
Џабе е, еве сега кери избрав, мојот мид заврши 1-10, оффлејнот 3-9, џанглерот 1-9 и сапортот 1-9... Што и да изберам јас, на другите позиции фидаат. Идам на цигара сега, па да видиме дали 8ма загубена по ред ќе имам![DOUBLEPOST=1458780976][/DOUBLEPOST]:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

tqYt0jg.jpg

sMHdzrp.png

Последно уредено:
И сега Saksa кај ќе заврши ? Најверојатно, требало во Digital Chaos да отиде, ама поради shuffle-ов и disband на DC, ништо од тоа.

После една долга пауза од скоро 12 месеци од светот на дота 2, пред 2 месеци почнав пак да играм и фала му на бога добро е сега засега, немам толку ботови во тимот како што се погодуваше претходно. Играм само на Europe West, може до тоа е ;);)

Супер тим, браво. (y) Очекував misery offlane и наместото на Moo да го земаат 7mad sup, ама вака можеби е и подобро.

Реално, големи се шансите да се пласираат за Манила со овој состав.

ps. Многу чуден е Сакса на сликава горе. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom