Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Со @MiaSanMia после првата текма веќе ги круживме 2-ка, ама мене не ме бендисуваше квотата.
Затоа сега ќе ги играм минус заедно со Волеро жените плус.[DOUBLEPOST=1458830234][/DOUBLEPOST]Иначе, Ѕвезда и ПАО плуски на најмалата граница, по 1.5 квота се.
Ќе ја мувлосаат Зенит како што гледам.:eek:

3;0 2,94 :drk: А беше 3,73 понеделникот,ама немаше за хендикеп сетови све да им ебам.Ја ги имам на -7,5

А за жениве што мислиш ? Јас сакам прв сет +2,5 Волеро да ги играм.:vrtioci:

Ванамејкер +
Рендолф +
Калатес -
------------
Роуз +
Диандре +
Холидеј -
-------------
Вестбрук -
Мекколум -
Худ -

Ako imas nad 80 koef,bez utakmicata koja te padna ke ti vratat ×5 od uplatata.
Od 60-80 mislam dena e 3uplati.
Nad 28edna uplata.

Во Вил Хил имав над 250 квота без таа шо ме падна и сељакот ми врати само x1 од уплатата, а јас знаев дека треба x10, ама ај не сакав да се расправам за 400 денари, ама од кога си заминав ми падна криво зошто да му ги остам тие пари да си ги пикни тој вџеп, мамицата негова, да му ебам се шо му оди на штикла...

Во Вил Хил имав над 250 квота без таа шо ме падна и сељакот ми врати само x1 од уплатата, а јас знаев дека треба x10, ама ај не сакав да се расправам за 400 денари, ама од кога си заминав ми падна криво зошто да му ги остам тие пари да си ги пикни тој вџеп, мамицата негова, да му ебам се шо му оди на штикла...
Абе после тоа да бев јас ке му кажев имаше од работа да летне за тие 400 денари.

Ќе ја мувлосаат Зенит како што гледам.:eek:

3;0 2,94 :drk: А беше 3,73 понеделникот,ама немаше за хендикеп сетови све да им ебам.Ја ги имам на -7,5

А за жениве што мислиш ? Јас сакам прв сет +2,5 Волеро да ги играм.:vrtioci:
Страшно ме влечи накај кец Волеро, за по „сигурно“ ги испратив и плус.

I jas ist slucaj imav vo vilhil pred nekoj mesec, 190koficent imav bez ta so me padna, i samo uplatata od 130 denari mi ja vrati. Neznam dali takva mu e programata ili stvarno ne kradat.

Страшно ме влечи накај кец Волеро, за по „сигурно“ ги испратив и плус.
Ќе ја пуштам и кец на другиот тикет. Го гледав првиот натпревар,чист егал беа.И тогаш ги имав Волеро,ме испоштуваа.

Мамадова слободно може да игра во машки клуб,страшно сервира и забива.Рихљук и Акинрадево играат исто доста добро. Вакифбанк немаат некоја силна одбојкарка,"помеки" се некако,иако многу квалитетна екипа.:icon_mrgr:

Гледам денес играат Варезе-Антверпен кошарка.Играчиве на Антверпен заминале 10 минути пред да се случат експлозиите.Се спасиле од сигурна смрт.Патувале 29 часа потоа(немало директна линија,све затворено),а опремата и се останато им останало на аеродромот.Исцрпени психички се,Варезе треба да го искористат тоа.

Симоновиќ -6,5 лепота :sneaky:

Ивановиќ нема многу да ја тепа земјава Переира. Само малку поќе! 1HG -5.5 @1.67

6-3 6-0
tumblr_nz3hcsYaab1u5fy1vo1_r1_400.gif

Oх Ана... радост мојих дана....

Tи најдовме и тебе тиња тенисерка да победиш :ROFLMAO:

Zenit 3:0 od 2,94 ,sega e 3,65(betcity).:angel::shook:
:zloo:

Mannarino pederon gubi ko stoka.:гомце:

Daj be predlozete nesto, pojma nemam so da igram, kazete nesto do 6/7kof

1х враќаат само не враќаат повеќе.

Samo uplatata ja vrakat tamu,bez razlika na koef.

Рајане гомно на 2.10 квота тепаш 4-1 на 1.40 губиш.. теле. Одиме на Зенит 3-0 сингле у живо да се вадиме ...

Баш затоа и играв во моцарт дека имаше помали граници, за вечер некако на - ми одат а - не играм така да утре ќе постирам типови.
Irving 21.5 +
Holliday 21.5 +
Favors 16.5 +
Porzingis 16.5+
Afflalo 12.5+
Koi 3/4 bi gi igral ?
Ja sakam po redosled,prvite 4 na 1000den ..
Ili pak Hood 14.5- il Westbrook 23.5-
Tvoe mislenje ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom