Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Како не им е срам на она шанскине цигани бе, се собрале сите од Реал, Барса и Атлетико и ми глумат ѕвезди, да бог да поцркате сите од ебола гроб мајчин да ви наебам. Хрватска без 8 играчи ги моча среде Шпанија, 2 пати пројдоа центар 2 пати гол дадоа, оној голманот каква жална особа е... :pos:

Сакаше голманот да дрибла и му ја земаа топката. За сите три гола е крив голманот, ја искрено почнувам да верувам во местенки.

Истомин врска си нема,а Чорич се мачи да го победи.Истомин благо речено е жива мизерија.

Ебате усташот.Овој и Рублев рака под рака и нека си најдат нова занимација.

Последно уредено:
3 тениси, сите одиграни сингл да го земат сетот, сите 3 водеа со брејк, сите 3 изгубија, Томи Пол водеше 3-0 и 30-15 и имаше целосна доминација во тој момент и не успеа да го земе сетот, а еве го сега се враќа од мртвите и избори трет сет

Сакаше голманот да дрибла и му ја земаа топката. За сите три гола е крив голманот, ја искрено почнувам да верувам во местенки.

Не бе не се мести во фудбалот...како така се е реално..па лани Рома-Парма пред очите на целиот свет срамно ја наместија 0-0 и ти тука пишуваш дека дури сега во 2016 почнуваш да веруваш во местенки?:pos::pos:..оди фрли се ако мислиш дека се е реално што го гледаме

Не бе не се мести во фудбалот...како така се е реално..па лани Рома-Парма пред очите на целиот свет срамно ја наместија 0-0 и ти тука пишуваш дека дури сега во 2016 почнуваш да веруваш во местенки?:pos::pos:..оди фрли се ако мислиш дека се е реално што го гледаме
За мечов мислев, местенка требаше да пишам. Шпанија еве 80 минути немаше ниту една шанса, еве пред малце една имаа и тоа е тоа од нив цел меч. Голманот за сите три гола е крив, за вториот и третиот не сакам да коментирам, срамно е тоа што го направи.

Бобобобо какво зицериште испадна Зенит!!!:oleee::oleee::oleee:
Фала Самсонеко.:pijani: Све живо и диво влезе.:ljubove:

1458061835.jpg

Not bad ha ? :ojeaa: Само во еден напад се одбранија од Вилфредо Леон во три сета,само еднаш(1)!:shok2:
wilfredo-leon-best-volleyball-player-cuba-6.jpg

Има ли ваучер у моцарт за 1 промашен пар и дали мора да имаш клуб картичка?

Irving 21.5 +
Holliday 21.5 +
Favors 16.5 +
Porzingis 16.5+
Afflalo 12.5+
Koi 3/4 bi gi igral ?
Ja sakam po redosled,prvite 4 na 1000den ..
Ili pak Hood 14.5- il Westbrook 23.5-
Tvoe mislenje ?
Ја би ги играл Кајри + Порзингис + и Вестбрук -
Иначе ја изиграв у моцарт Богданович - Батлер - Џорџ - и Вестбрук - на 200 колку да се прати.

Има ли ваучер у моцарт за 1 промашен пар и дали мора да имаш клуб картичка?
Има на 29, 59, 99 квота.... не ти треба клуб картица за тоа, само треба најмалку 4 пара на тикет да имаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom