Работава кадија те тужи, кадија ти суди.
Со политички говори самата го деградира СЈО како партизирано и не е чудно што недовербата во таквата неуставна творба е огромна кај народот.
Единствено правилно е СЈО да се занимава со сите криминали, почнувајки барем од предходната деценија, со сите партии, независно дали се на власт или опозиција и дали се македонски или албански... Но тоа не е можно во пракса... незнам за Романија детали, но знам како бидна во Хрватска... самите ХДЗ го уапсија Санадер, дури
правно неодржано, но договорот со ЕУ беше да ја прими Хрватска под истата партија, само место Санадер стана Косор премиер... дури потоа дојдоа левите на власт, но кратко им траеше, еден мандат...Но има една друга работа, ако влезеш во ЕУ потешко да биде една партија 10 години на власт, иако и тоа има,.. ете
МЕРКЕЛ е од пред пастирот..
Како и да е опозицијата ја утна работата уште 2008, кога се виде дека ќе оди бранко не требаше да прават опструкции, туку да бидат солидарни со државните интереси , па ако влезевме во НАТО и почневме побрзо да се доближуваме кон ЕУ полесно ќе се сменеше и власта на нормални избори, без циркуси...[DOUBLEPOST=1458736485][/DOUBLEPOST]
Kako zborese Kale a Zvrle sedi na ista masa kako popce do Bejli, znae Zvrle kolku e saat i zbunetiot pogled vo prazno go izdava. Ke pagjaat zatvori pred izbori a vo anketite na Papi Satev imaat vbroeno i nad 250 000 fantomi.
како се јавуваат фантомите на телефон на анкетарите, на кој јазик, фантомски