Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
vhpy.gif

ги ставам Баерн кошарка со +10.5 и Фритц во живо, Фритц лесно тепаше, Баерн шта речи, 18 разлика губат на полувреме, пуштив втора четвртина да ги гледам, ми се згади од кошарката како спорт

Дурант
Харден
Батум
Јанг
Вајтсајд
Рендолф
Сите плус на 50, 2200 во Копачка носи.

Саркашијан му го расплакаа мамичето :)

Сочувство Муле.

Многу ме нервира кога има само изедначени утакмици прво коло на тениски турнир. Да не може човек плата да извади. Ај чекаме второ коло...

Денг 14,5+,Ибака 11,5+ и Кантер 13,5+ во ВилХил.Мајами треба да им ја скршат кичмата на преполовените Њу Орлеанс.

Лери Ненс нема да игра денес,значи може да се изигра и Рендл 12,5+. Батум исто е во добра форма,игра против Богданович и ништо чудно и тој да закачи едно 20 поени.А не е ни чудно и Богданович да ја префрли границата.Батум после Харден е најлошиот дефанзивен играч во лигата.

Дурант
Харден
Батум
Јанг
Вајтсајд
Рендолф
Сите плус на 50, 2200 во Копачка носи.
Prvite tri gi pustiv od rano sabajle na 1000den u Zlatna ..namesto Batum poveke oko mi fakase Jrue Holiday + ili pak Th.Young +,al se odluciv za Batum,se nadevam ke ispostuva bar so 17poena .

Се враќа Брук,се враќа и Холис Џеферсон.Може ќе му скине некоја минута на Бојан.Марвин Вилијамс нема да игра најверојатно.

Хауард по 12,5 13,5 на нет е,ќе го пуштам минус на 15,5.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom