Уставен ја прифати иницијативата за помилување за изборни нерегуларности

• Креатор на темата Креатор на темата RedStarFan
  • Време на започнување Време на започнување

Mvr e vo racete na sdsm. Neka istrazuvaat a ne govna da jadat. Zatoa gi plakame. Ako ne e vistina ova togas treba jasno usa ambasada da kaze ili deka nemalo pritisok ili deka sdsm se nesposobni ni edna obicna prijava za pritisok da podnesat. Samo se kuka a nisto ne se raboti. Sto ocekuva sdsm samo da im se predade vlast bez izbori zasto imale podrska od stranski drzavi sto imaat svoj interesi na balkanot?

За кого?
Шамар за Дпмне, или шамар за Македонската Држава?
И јас така го сватив ама сепак за шамарот е крива неспособната опозиција која очекува позицијата нерегуларно без избори да им ја препушти власта

шамар за оној што ја терал администрацијата да оди на протести.

И јас така го сватив ама сепак за шамарот е крива неспособната опозиција која очекува позицијата нерегуларно без избори да им ја препушти власта
Ништо не си сватил.[DOUBLEPOST=1458324536][/DOUBLEPOST]
Ниту пак ти.

Ништо не си сватил.[DOUBLEPOST=1458324536][/DOUBLEPOST]
Ниту пак ти.
шамар за МВР, односно министерот од СДСМ, што не истражуваат за наводното присилување на администрација да оди на протести?

имало и државна администрација на протестот, под контрола на сдсм, од министерство за труд и социјала...
т.е. државна администрација ВС државна администрација

Тонат и тонат од сите страни, од утре и административците на 3 дневен протест. И најверните послушници не задоволни. Се е против Дпмне. каков колапс ке јади на крај не сте ни сами свесни. Во депресија ке паднете.

Тонат и тонат од сите страни, од утре и административците на 3 дневен протест. И најверните послушници не задоволни. Се е против Дпмне. каков колапс ке јади на крај не сте ни сами свесни. Во депресија ке паднете.
Ooooooo па овој исти ѓавол ко татко ми
Ем испрани мозоци ем со оглав само напред да гледате

Ама ај тој има 80 и кусур години,простено му е ама ти малдо дете за жалење си.

Дал со грујо дал со миле или гоца а може и сашко дпмне следните 200 години цунами не го руши[DOUBLEPOST=1458325438][/DOUBLEPOST]
Што пишува?
Не читам жута штампа.
вработените во јавниот сектор беа под притисок да се оди на 3/15 протести.

А кои?

Најверојатно на тие шо оли им е главен

вработените во јавниот сектор беа под притисок да се оди на 3/15 протести.
А кои?

Најверојатно на тие шо оли им е главен

Вие ВМРОвците и СДСМовците ми личите на кокошки што се тепаат и колваат кога ќе им фрлат просо.
А просото го фрла секако - Американската амбасада.

aB2kDJg.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom