Mvr e vo racete na sdsm. Neka istrazuvaat a ne govna da jadat. Zatoa gi plakame. Ako ne e vistina ova togas treba jasno usa ambasada da kaze ili deka nemalo pritisok ili deka sdsm se nesposobni ni edna obicna prijava za pritisok da podnesat. Samo se kuka a nisto ne se raboti. Sto ocekuva sdsm samo da im se predade vlast bez izbori zasto imale podrska od stranski drzavi sto imaat svoj interesi na balkanot?
За кого?
И јас така го сватив ама сепак за шамарот е крива неспособната опозиција која очекува позицијата нерегуларно без избори да им ја препушти властаЗа кого?
Шамар за Дпмне, или шамар за Македонската Држава?
Ништо не си сватил.[DOUBLEPOST=1458324536][/DOUBLEPOST]И јас така го сватив ама сепак за шамарот е крива неспособната опозиција која очекува позицијата нерегуларно без избори да им ја препушти власта
Ниту пак ти.шамар за оној што ја терал администрацијата да оди на протести.
шамар за МВР, односно министерот од СДСМ, што не истражуваат за наводното присилување на администрација да оди на протести?Ништо не си сватил.[DOUBLEPOST=1458324536][/DOUBLEPOST]
Ниту пак ти.
имало и државна администрација на протестот, под контрола на сдсм, од министерство за труд и социјала...шамар за оној што ја терал администрацијата да оди на протести.
на курир убаво пише, ама не сфаќаат луѓевоЗа кого?
Што пишува?на курир убаво пише, ама не сфаќаат луѓево
Ooooooo па овој исти ѓавол ко татко миТонат и тонат од сите страни, од утре и административците на 3 дневен протест. И најверните послушници не задоволни. Се е против Дпмне. каков колапс ке јади на крај не сте ни сами свесни. Во депресија ке паднете.
вработените во јавниот сектор беа под притисок да се оди на 3/15 протести.Што пишува?
Не читам жута штампа.
Вие ВМРОвците и СДСМовците ми личите на кокошки што се тепаат и колваат кога ќе им фрлат просо.вработените во јавниот сектор беа под притисок да се оди на 3/15 протести.
А кои?
Најверојатно на тие шо оли им е главен
Тој што ги збираше од институции за да идат на протест тој треба да знае.За кого?