Мигрантите низ Македонија

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Член од
22 декември 2011
Мислења
353
Поени од реакции
210
Во 2001 тие што тврдеа дека се борат за човекови права, убиваа Македонски граѓани и сакаа да ја поделат Македонија.
Во 2016 тие што тврдат дека се борат за човекови права, ги сакаат мигрантите повеќе од Македонците, и сакаат Македонија да се федерализира.

Сега јасно ти е?
аха епа чим албанците лажеле дека се борат за човекови права, тогаш мора човековите права да се лоши, како и сите други освен албанците што се борат за нив. тоа е таа логика.

Да се разбереме, девојчето да се викаше Марија, Ивана, Благица или што знам како немаше ни влакно да му фали. Го тепале затоа што неможел да се стрпи да дојде до Германија и да силува христијанки.

доста бе со тој сорос преку такво веќе. кој што сорос, бабарога за све он крив. што имам јас со сорос, јебе ми се за сорос и тоа каков кодош бил кога имал 11 години во втора светска војна.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
доста бе со тој сорос преку такво веќе. кој што сорос, бабарога за све он крив. што имам јас со сорос, јебе ми се за сорос и тоа каков кодош бил кога имал 11 години во втора светска војна.
Hej, patot kon pekolot... ama dobro, ne mora da ti dovrsam, si znaes i dobro samiot.

VOLK2234

еврофоб и хомоскептик
Член од
16 септември 2008
Мислења
5.517
Поени од реакции
4.387
аха епа чим албанците лажеле дека се борат за човекови права, тогаш мора човековите права да се лоши, како и сите други освен албанците што се борат за нив. тоа е таа логика.
Тоа не значи дека денес и вие не лажете.
Навистина ли мислиш дека твоите ставови не му одат во прилог на некого што не би му требало да му одат?
Навистина ли мислиш дека некој не ве користи за свои потреби?

T

templar55

Гостин

Иди бе лечи се веќе, нели видиш дека цел форум те плука. Кај да идеш само те плукаат, нели си размислувал да си ставиш јаже на врат?

E

Epsilon

Гостин
Чим олку е истенчен со нервите и покрај тоа што нема никаква поддршка или слиично мислење со други членови, ваљда како мал во основно секој ден бил тепам барем по 2-3 пати на ден.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.536
Поени од реакции
9.430
Иди бе лечи се веќе, нели видиш дека цел форум те плука. Кај да идеш само те плукаат, нели си размислувал да си ставиш јаже на врат?
јас цело време се чудам на која дрога е човекот, дали навистина го мисли тоа што го пишува или се филма, сигурно е некое недораснато детиште влезено во некој филм, ако некогаш созрее како вистински маж, самиот ќе се срами од глупостиве што ги треси,

Raynor

Mr.Terrible
Член од
16 април 2014
Мислења
384
Поени од реакции
583
Да се надоврзам за ова здруженија

http://www.mkd.mk/makedonija/politika/rek-bitola-ne-ja-zagaduva-samo-makedonija-tuku-i-evropa
Сега и РЕК Битола и смета, Југохром во Јегуновце им сметаше, мигрантите да им се даде се што ке посакаат. Неможам да разберам, во ист свет израснавме, исти наставници не учеа, кој воден чореп ги удри во главата за вака да се борат за тотална деструкција на државата.[DOUBLEPOST=1458365202][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/polandball/videos/10156660136085483/?pnref=story

Ова е хипокризијата на Солџерот

Последно уредено:
Член од
21 ноември 2012
Мислења
1.174
Поени од реакции
744

http://www.mkd.mk/makedonija/politika/rek-bitola-ne-ja-zagaduva-samo-makedonija-tuku-i-evropa
Сега и РЕК Битола и смета, Југохром во Јегуновце им сметаше, мигрантите да им се даде се што ке посакаат. Неможам да разберам, во ист свет израснавме, исти наставници не учеа, кој воден чореп ги удри во главата за вака да се борат за тотална деструкција на државата.[DOUBLEPOST=1458365202][/DOUBLEPOST]https://www.facebook.com/polandball/videos/10156660136085483/?pnref=story

Ова е хипокризијата на Солџерот
РЕК БИТОЛА? 111.jpg 2222.jpg
http://www.soros.org.mk/CMS/Files/Documents/Grants-awarded-January-2015-mk.pdf

Член од
23 октомври 2011
Мислења
887
Поени од реакции
2.207
Peaceful Refugees” Fight over Aid

Бегалци сте истепале меѓу себе за хуманитарна помош. И вие од овие луѓе очекувате солидарност? Се растргнуваат меѓу себе како бесни питбули за распределба на ресурси и вие очекувате дека тие ќе покажат емпатија кон вас како вие што покажувате кон нив?? Во кој свет живеете бе, на кои дроги и апситенцијални кризи сте , наркомани дегенеративни либерални??

Да бев јас бегалец од војна со моето семејство ќе се засолнев во првата безбедна земја и нема да го ризикувам животот на сопствените деца качувајќи ги на небезбедни чамци. Ако нивниот главен приоритен е спас од војна немаше да ги загрозуваат животите на децата праќајки ги во немирни мориња, откако веќе се засолниле во безбедна земја и правото на живот им е веќе сигурно. Да беа вистински бегалци ќе се засолнеа во првата безбедна земја до Сирија, а не да патуват преку пола свет при тоа насилно да рушат граници, напаѓаат полиција и да не почитуваат ниеден закон . Огромното мнозинство од нив се економски мигранти кои се шлепаат под маската на бегалци и жртви, а се мотивирани од чист економски интерес. Воопшто не им е гајле за вас што ги жалите и помагате, да можат веднаш би ве заклале како јагниња затоа што ве гледаат како инфериорни суштества од понизок ред.

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503

Сега и РЕК Битола и смета, Југохром во Јегуновце им сметаше, мигрантите да им се даде се што ке посакаат. Неможам да разберам, во ист свет израснавме, исти наставници не учеа, кој воден чореп ги удри во главата за вака да се борат за тотална деструкција на државата.
Пари

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.454
Лажеш к****, лажеш!
(карикатуро?) :)

Додуша можеби сепак си во право... Можеби не ти е гајле за Сорос Евреинот кој работел за нацистите (кои пак работеле за банкарите). Можеби не ти е гајле ни за денешниов Сорос (кој сега директно работи за банкарите).
Тебе ти е гајле само за парите кои Сорос ги цеди во НВО каде одработуваш.

Никој, ама баш никој, не доаѓа до твоето ниво на индоктринација без срдечна хипнотизираност помош од петтата колона.

Член од
28 март 2006
Мислења
17.886
Поени од реакции
12.421
Колку прашина изеде Македонија со некои официјални изјави, сеуште не ми се верува. Од такви луѓе патиме, ниту од сорос, ниту од Дерала, ниту од бугарите и орелот. Зошто Македонија тапкала во место, лудило.

На 5.5 минути, "навремените подготовки" на Македонија, на 39.16, одговор дали навистина Македонија не добила цент -статус за членка на ЕУ, 1.5 милијарда долари од Сад, 900 милиони евра од Европа од 2007, најголеми трговски партнери...Од интервјуто за мигрантска криза Македонија имаше најмногу штета. На 42 минути тоа го објаснува и амбасадорот Филипов. Ради нашата неспособност се шири анти ЕУ расположение посебно последните неколку години. Овие и од лани тезите за протекторат и Фронтекс се редица редовни будалаштини од едни исти извори.
И едно потсетување за една друга бегалска криза
http://time.com/4029800/world-war-ii-refugee-photos-migrant-crisis/
само од Германија се проценува бројка од 11.5 милиони бегалци по 2 св војна.
http://www.bbc.co.uk/history/worldwars/wwtwo/refugees_01.shtml

Последно уредено:

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.608
Поени од реакции
35.454
^^
Тоа е тоа хипнотизирање за „белата вина“. Европјаните се „криви“ за гревовите на своите претци и тоа е „објаснувањето“ зошто сега мора да трпат муслиманска инвазија од третиот свет. Кога ќе се жали некој во полиција зошто му ја силувале жената или детето, објаснувањето е тоа погоре.

Во исто време мрмотите си ја виткаат чоколадата, имаат доволно нови робови кои ќе работат за (пре)ниски надници. Се е подобро од условите кои ги има таму од каде дошле, условите кои се последица од политиката на мрмотите.
Ама на просечниот Лурц Петко, тоа не му е јасно. Нема ни да му биде јасно, се додека единствен извор на информации му се страњата масовните медиуми како би-би-си и вахабистичката Ал Џезеира.

Член од
8 октомври 2007
Мислења
4.680
Поени од реакции
8.511
По големи гомнарии од лајната изречени во видеото погоре немам чуено.

Kajgana Shop

На врв Bottom