Ништо не те разбирам. Си напраи приказна, си ја раскажа и даде заклучок. Од ништо. Сам свој мајстор.Тие нас не можат да не истребат. Ние нив исто. На крај останува дека мораме да се толерираме. Таа толеранција е многу поклучна за благосостојбата на општеството од сите можни устави и нивно почитување. Ако бидеш неодговорен за тоа, скроз е небитно дали си одговорен кога е Уставот во прашање.
Не си бе Бруте. Не си директно физички засегнат ни од ова, ни од Заев, ни од Веруш, ни од Ванхојте...од ништо. Ти влегол Заев у бачилото да ти ги ебе овците? Не. Ти дошол Веруш пред врата да ти се посере во опинците? Не. Ама тоа не те спречува тука да ги издигнуваш до степен на опасност по твојот живот.Еве да не те мачам, кога реков не сум засегнат мислев директно засегнат во смисла ми зависи животот од тоа. овде си коментирам на форумот и си разменувам мислења со други луѓе. Ти протестирај ако мислиш дека тоа е поефектно.
Бранко?Кога ке немате лебче да јадите дома , тогаш ке ви дојди мозок на сите вас. Денот е се поблиску и поблиску кога ке страдаме цела Македонија. Тогаш ќе ме интересира кој ќе ви биди крив.
Разбираш ти многу добро. Ама сакаш да смениш тема. Затоа, ајде да поедноставиме. Милчин не е учесник на протест. Милчин е организатор. Ако се појавиш на тој протест, не одиш да го браниш Уставот, туку да го поддржиш Милчин.Ништо не те разбирам. Си напраи приказна, си ја раскажа и даде заклучок. Од ништо. Сам свој мајстор.
па добро има некои работи кои ме нервираат кај таа багра кои ми се доволни да ги хејтам. На пример нивното ослонување на странски фактори, нивната безидејност, нивното отсуство на патриотизам (евен нека е и лажен), нивниот багаж од минатото, лажната интелектуалност и уште полажна загриженост за демократијата и моралот и уште пар други работи.Ништо не те разбирам. Си напраи приказна, си ја раскажа и даде заклучок. Од ништо. Сам свој мајстор.
Не си бе Бруте. Не си директно физички засегнат ни од ова, ни од Заев, ни од Веруш, ни од Ванхојте...од ништо. Ти влегол Заев у бачилото да ти ги ебе овците? Не. Ти дошол Веруш пред врата да ти се посере во опинците? Не. Ама тоа не те спречува тука да ги издигнуваш до степен на опасност по твојот живот.
Ај ќе те сметам за неутрален, таков бев и јас до пред некое време еве да кажам до малку пред да почнат со бомбите, денес заклучив дека од таквите како тебе а ги има доста државата е на ова ниво.не гледам јас сител тебе мозокот ти гледа само позиција-опозиција
Некои тврдат студентскиот протест од 2014-5Потсетете ме кој протест на македонскиот народ доведе до некоја промена ?
Не те нервира ништо. Утре ко ќе дојдат на власт ќе си земеш книшка и од нив и ќе отвориш друг акаунт овде па за нив ќе работиш.па добро има некои работи кои ме нервираат кај таа багра кои ми се доволни да ги хејтам. На пример нивното ослонување на странски фактори, нивната безидејност, нивното отсуство на патриотизам (евен нека е и лажен), нивниот багаж од минатото, лажната интелектуалност и уште полажна загриженост за демократијата и моралот и уште пар други работи.
Па баш заради тоа помалку ќе ги ценам, ебате беља.... искрено денес повеќе ги почитувам Брутус и Бастерд него таквите како тебе ''сите се исти јас за политика не се замарам нека кршат глава'' епа за жал во времево во кое живееме тоа не е возможно, зашто ќе прашаш? Епа затоа што партиите таргетираат луѓе како Брутус, Бастерд и од другава страна исто ги има е тие луѓе се за партиите не поради идеологија туку поради корист, дали за работа од за 10 000 денари не е битно, ....
Верувај повеќе ги ценам затоа што си се борат за своето бе, какво и да е... А овие што се кул и за кои ''сите се исти'' aко не им смета тоа што некој го узурпирал цел систем и утре може да решава со нивните животи и без око ќе им пресуди тогаш за нив немам никаква почит, нула, на таквите би им се смеел кога ќе им нанесат неправда.Ова за педофиливе зашо го убација?
Да не има нешто у бомбите што сеуште не знаеме?[DOUBLEPOST=1458141626][/DOUBLEPOST] Па баш заради тоа помалку ќе ги ценам, ебате беља.