Jas zavrsuvam na ik no mominsko mie na ski zavisi po koj osnov odnosno sto podnesuvas dokumant za proisxod .Има ли некој што завршува на -иќ да успеал да земе декларација?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Jas zavrsuvam na ik no mominsko mie na ski zavisi po koj osnov odnosno sto podnesuvas dokumant za proisxod .Има ли некој што завршува на -иќ да успеал да земе декларација?
Spored mene ako I denes I utre be raboti togas ke ima mn promeni na statusite ke Im dadat update pa moze so toa ke ja zavrsat 2014decki dali znajt nekoj zosto stranava http://publicbg.mjs.bg/ ne rabotat, vaka e veke dva - tri dena ?
sega i mjs.bg ne raboti, ke ima promeni ama dali ke bidat za statusi ili nesto drugo ke vidimeSpored mene ako I denes I utre be raboti togas ke ima mn promeni na statusite ke Im dadat update pa moze so toa ke ja zavrsat 2014konecno
Koe e brojce si od prilika? Linkot go imas nad tvojot post...Sigurno ima na nekoj predhodon post ama nemozam da najdam ja. Link ako moze za proverka na status deneska se javiv u ambasada mi go dadoa brojceto inace bev na intervju oktomvri 2015, i mnogu sum sreken![]()
Od vozbuda ne vidov deka go ima linkot nad mene 82xx/2015Koe e brojce si od prilika? Linkot go imas nad tvojot post...
Cekajte be luge, kakvi promeni sakate, i jas sum 57**/2015, ama rano e za nas. Treba prvo so 1 da pocnat so red.. Za site ke bidi poleka polekaI kaj mene nema promena 6xxx/2015
Mene posrednikot mi zede 1100 den za eden dokument voda go prevede I legalizira vo SofijaKolku e prevod i legalizacija za 1 izvod
Vo Sofija toa cini 20Leva ako ti si go odneses dokumentot.Posrednik koj jas go znam zema 15Eu po dokument.Znaci uslugata cini neto 10Eu vo Sofija a se drugo e pazarna ekonomija,business,marza ili ekstra profit...Posrednikot ako nosi so sebe u Sofija 20 dokumenti za prevod + legalizacija i uste klienti za predavanje dokumenti ili pak na intervju ili za zemanje ukaz i dr. si zema ubava suma...Toa e zivot...Ama volna ima kaj sto ima ovci neli?Mene posrednikot mi zede 1100 den za eden dokument voda go prevede I legalizira vo Sofija