Бугарско државјанство (процедура и потребна документација) - СТАРА ТЕМА

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување

Долу во линкот ги имате сите информации поврзани со времетраењето и промените на вашите статуси.

• https://bugarskipasos.blogspot.com/p/statusi.html

Гласови: 4 50,0%
  • Благодарност до сите кои учествувале во креацијата на блогов.

Гласови: 4 50,0%
  • Инфо: Го копирате горенаведениот линк и го отварате со вашиот интернет пребарувач.

Гласови: 0 0,0%
  • За процедура за подигнување преку амбасада подолу линк ,или вратете се на страна 4553.

• forum.kajgana.com/threads/Бугарско-државјанство-процедура-и-потребна-документација.74574/page-4553

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Ne znam Dali ovoa ke pomogne no ima sansi 2015 da mrdne malku ovoa go pisuva.......obrazuvana prepisnaN:3***/2015 g.prepiskata se namira v procedura po zadolzitelno saglasuvanie......

Mene posrednikot mi zede 1100 den za eden dokument voda go prevede I legalizira vo Sofija
Vo Sofija toa cini 20Leva ako ti si go odneses dokumentot.Posrednik koj jas go znam zema 15Eu po dokument.Znaci uslugata cini neto 10Eu vo Sofija a se drugo e pazarna ekonomija,business,marza ili ekstra profit...Posrednikot ako nosi so sebe u Sofija 20 dokumenti za prevod + legalizacija i uste klienti za predavanje dokumenti ili pak na intervju ili za zemanje ukaz i dr. si zema ubava suma...Toa e zivot...Ama volna ima kaj sto ima ovci neli?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom