Jas zavrsuvam na ik no mominsko mie na ski zavisi po koj osnov odnosno sto podnesuvas dokumant za proisxod .Има ли некој што завршува на -иќ да успеал да земе декларација?
Jas zavrsuvam na ik no mominsko mie na ski zavisi po koj osnov odnosno sto podnesuvas dokumant za proisxod .Има ли некој што завршува на -иќ да успеал да земе декларација?
Spored mene ako I denes I utre be raboti togas ke ima mn promeni na statusite ke Im dadat update pa moze so toa ke ja zavrsat 2014 konecnodecki dali znajt nekoj zosto stranava http://publicbg.mjs.bg/ ne rabotat, vaka e veke dva - tri dena ?
sega i mjs.bg ne raboti, ke ima promeni ama dali ke bidat za statusi ili nesto drugo ke vidimeSpored mene ako I denes I utre be raboti togas ke ima mn promeni na statusite ke Im dadat update pa moze so toa ke ja zavrsat 2014 konecno
Koe e brojce si od prilika? Linkot go imas nad tvojot post...Sigurno ima na nekoj predhodon post ama nemozam da najdam ja. Link ako moze za proverka na status deneska se javiv u ambasada mi go dadoa brojceto inace bev na intervju oktomvri 2015, i mnogu sum sreken
Od vozbuda ne vidov deka go ima linkot nad mene 82xx/2015Koe e brojce si od prilika? Linkot go imas nad tvojot post...
Cekajte be luge, kakvi promeni sakate, i jas sum 57**/2015, ama rano e za nas. Treba prvo so 1 da pocnat so red.. Za site ke bidi poleka polekaI kaj mene nema promena 6xxx/2015
Mene posrednikot mi zede 1100 den za eden dokument voda go prevede I legalizira vo SofijaKolku e prevod i legalizacija za 1 izvod
Vo Sofija toa cini 20Leva ako ti si go odneses dokumentot.Posrednik koj jas go znam zema 15Eu po dokument.Znaci uslugata cini neto 10Eu vo Sofija a se drugo e pazarna ekonomija,business,marza ili ekstra profit...Posrednikot ako nosi so sebe u Sofija 20 dokumenti za prevod + legalizacija i uste klienti za predavanje dokumenti ili pak na intervju ili za zemanje ukaz i dr. si zema ubava suma...Toa e zivot...Ama volna ima kaj sto ima ovci neli?Mene posrednikot mi zede 1100 den za eden dokument voda go prevede I legalizira vo Sofija