Која е најдобра лига според вас?

Што мислете која е Најдобра Лига од наведнативе?

• Премиер Лига

Гласови: 229 48,2%
  • Примера Дивизија

Гласови: 88 18,5%
  • Сериа А

Гласови: 109 22,9%
  • Бундес Лига

Гласови: 33 6,9%
  • Некоја друга што не е на Анкетава

Гласови: 16 3,4%

• Вкупно гласачи
    475
Иако си грешка со цитирањето, еве јас ќе ти кажам - ГИГАНТ. Може не бил јак како сега, ама никогаш не бил слаб како сега Ливерпул, Ман. Јунајтед и остала багра од Премиер што се слаби сега. НИКОГАШ во модерното време. И европски и германски гигант.

Ти биди реален и кажи која екипа рекла пред 2009 - Не се плашиме од Баерн и најди на која екипа и било сеедно што ќе игра против Баерн во ЛШ/Куп УЕФА/Шо и да е..

Гигант со милион титули и 4 ЛШ. Ако тоа за тебе не е гигант - прати голф.
А кај реков ја дека Баерн не е фудбалски гигант.
Гигант е и Реал па е дно од екипа последниве неколку сезони, 10.

Можда не им било баш сеедно ама па и не им се плашеле ко сега што им се плашат повеќето.

:pos::pos::pos::pos::pos:
Кој квалитет бе, не трескај глупости.
Друже во ред е, Гвардиола нема да си оди од Баерн. Лажно е тоа дека потпишал за Манчестер Сити. Не се нервирај. И не трчи како слеп за стап во иднина. :tapp:

Голем кур кај ќе оди, тоа ли е показател за најдобра лига???
Анчелоти доаѓа, тренер со милион титули, така да аргументов може да ти пројде у Играчница.

Голем кур кај ќе оди, тоа ли е показател за најдобра лига???
Анчелоти доаѓа, тренер со милион титули, така да аргументов може да ти пројде у Играчница.
Ми ја разбра поентата, нема што.......:facepalm:

Ти биди реален и кажи која екипа рекла пред 2009 - Не се плашиме од Баерн и најди на која екипа и било сеедно што ќе игра против Баерн во ЛШ/Куп УЕФА/Шо и да е..
.

Први на ум - Манчестер Јунајтед и дефинитивно Милан.

Иако си грешка со цитирањето, еве јас ќе ти кажам - ГИГАНТ. Може не бил јак како сега, ама никогаш не бил слаб како сега Ливерпул, Ман. Јунајтед и остала багра од Премиер што се слаби сега. НИКОГАШ во модерното време. И европски и германски гигант.

Гигант со милион титули и 4 ЛШ. Ако тоа за тебе не е гигант - прати голф.
Милан. Редовни пациенти ни бевте до тој период. :P:P

Први на ум - Манчестер Јунајтед и дефинитивно Милан.
Maнчестер и 2010 требаше да си го исплеска Баерн во 1/4 финалето, ама не беше можно колку среќа имаа тој двомеч. Нормално, мајсторијата на Робен да ја тргнеме на страна...

Maнчестер и 2010 требаше да си го исплеска Баерн во 1/4 финалето, ама не беше можно колку среќа имаа тој двомеч. Нормално, мајсторијата на Робен да ја тргнеме на страна...
Се благодарејки на Рибери кој го испровоцира судијата да му покаже на Рафаел втор жолт картон.

do 2004ta italijanska, od 2004ta do 2009ta angliska, od 2009ta do sea shpanska...

Топ 5 во моментов:
1. Шпанска Примера
2. Бундес Лига
3. Премиер Лига
4. Серија А
5. Француска Лига 1

Шпанската без конкуренција на прво место. Реал, Атлетико, Барса у која било лига да ги ставиш ќе завршат у топ 4. У задње време ја пратам Бундес лигава и паѓа добар атрактивен фудбал, да не е Баерн у лигава би била и екстра занимлива, пошто углавном 90% од клубовите се изедначени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom