Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Kolku ima kris pol kazetemi baven mi e internetot od mob ne mi ja otvora stranata..

Вака ко шо си полу-писмен не заслужуеш да мрднеш од Кравари, не па за у Даблин да тргнеш :toe:

.....ебате минхенгладбахот :pos:

Се извинувам писмен..како прво не ме познаваш лично па да заклучуваш на база од тоа што го пишувам,јас не обврнав премногу внимание на таа ситница туку важна ми беше поентата,ама ти перфекционистот и писмениот гледам премногу обврнуваш внимание...јас така си ги изговарам МИНХЕНгладвбах и така ми е полесно..немам ниту нерви ниту време да се замарам со ситници како што е додаена буква или пак измешани букви кога ионака ќе ме разберат..

Затоа друг пат ти давам пријателски совет внимавај со тоа како се изразуваш бидејќи со таквиот начин на реплицирање веќе директно ме навредуваш а не ме познаваш лично..јас Стравогин,Ставргоин,Ставрогин(ќе ти пишам во повеќе верзии за да имаш повеќе за сеир и да вреѓаш) го познавам лично и затоа не обврнувам внимание на неговиот ник ,а од друга страна не смеам да го напишам неговото име па затоа лупнав онака ..а не знам по кој основ ти ме вреѓаш и ми викаш дека сум полуписмен,од каде знаеш кај имам и кај немам прошетано?

Оди играј одбојки и кошарки и не се замарај едноставно со мене

Џони Вајсмилеру јавно те повикувам да ми простиш што те натерав да се осетиш навреден, прегуб бев. Имаш уште 25мин за опрост, ај побрзај иам одбојка за тебе за среда ;)

Пер извини бе стварно....

Ги чекам уште овие некојси Универзитет чиле ама не се спремиле добро студентите...

Indiana-Atlanta 51-59 ,a sega se 53-84.:cuc::tapp:Sega na klupa Ellis.Sacramento ista prikazna,ama tie se doma pa mozda ke vleze Boogie.:(

Ги чекам уште овие некојси Универзитет чиле ама не се спремиле добро студентите...
тоа е бе државен универзитет против приватен потплатено судии имаат овие

Истото со Крис Пол прееска...
Gi demoliraa.Ellis slabo prvo izigra,samo 3 poeni.Da bese poneizvesno ke vlezese.

Dobro e sto Boogie se vrati i pravi partal.Uste eden poen mi treba. 3/4 za tri :cuc:

Da ne legnuvam olku rano,ostanaa dva tiketi vo igra.:kafence:

Hingis/Mirza 5-1 vo tajbrejk,pa 6-3 i na kraj izgubija 7-9.:popce:

Djokovic da izgube koj kef ke mi bide

Не го даваат Најт од феникс во понуда, маме им. :mad: а ќе ги наполни Минесота...

Вчера ја сањав Лестер 0-2 точен од каде нејзе во сонот појма неам o_O и сеа гледам денес играла.

Гранада-Еспањол ми е последна на ливче, Х ја чекам. Освен 12 дупла шанса, што и не се исплати, како би ја штител? Непар? Во живо кои комбинации би ги имал?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom