Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Расел -19,5 .. Чика Брајант ќе игра денес.Последен натпревар против Њу Јорк.Би требало да има битка помеѓу Брајант и Мело.

Руди Геј -18,5. Мизерен е последно време.Оди на мегдан против Јута,кои се дефанзивно добра екипа,а и Буги се враќа одморен.Иако има добри бројки против Јута,денес лаганица минус.

Грег Монро 14,5+. Освен дека игра против полжавот Лопез,друго нема што да се каже.

Џорџ Хил најверојатно нема да игра,така да,братот Монта Елис пак треба да испоштува.

Не сум сигурен,ама Тиг може пак да ги издоминира Пејсерсите.

Јута 102,5+,Њу Јорк 103,5+,Поспишил +3,5,Сепи +3,5 и Струвај.

:kafence:

Џорџ -23.5
Монро +14.5
Кармело +23.5
ЛеБрон +26.5

Искини ги Ставро ,ако дај боже одиш таму ќе идиме и ние од кајгана со тебе за подршка..и ќе направиме банер со македонското знаме Fan club Stravogin Kajgana :D

Искини ги Ставро ,ако дај боже одиш таму ќе идиме и ние од кајгана со тебе за подршка..и ќе направиме банер со македонското знаме Fan club Stravogin Kajgana :D

Му еба матер сеа мувло една. Ај земи објаснуј како у покерот како и у кошарката нема леб

Му еба матер сеа мувло една. Ај земи објаснуј како у покерот како и у кошарката нема леб

Јок,со Покерот се прават пари ако знаеш да играш,всушност таму среќата е редуцирана на минимум ако си психички подготвен и ако имаш искуство..во кошарката никакво искуство не те спасува,таму само влегуваш во мелницата

Дај бе Наполи немој да тепаш да ми биде уште покриво што ги стаив Ајакс 1 1.27 место Реал 1.35............... не ми се верува дека ливчето го уплатив во 16:43 и брзав да ја стигнам ради киксот на ПСВ какооооо

Јок,со Покерот се прават пари ако знаеш да играш,всушност таму среќата е редуцирана на минимум ако си психички подготвен и ако имаш искуство..во кошарката никакво искуство не те спасува,таму само влегуваш во мелницата

Ама ова е за во живо, говор на тело игра само таму, преку интернет ова ти е сведено на минимум.
Дај му совет на човекот за преку интернет.[DOUBLEPOST=1457901453][/DOUBLEPOST]П.С

На сите играчи од Фиорентина децата на мене да им личат :sekcza:

Ама ова е за во живо, говор на тело игра само таму, преку интернет ова ти е сведено на минимум.
Дај му совет на човекот за преку интернет.[DOUBLEPOST=1457901453][/DOUBLEPOST]П.С

На сите играчи од Фиорентина децата на мене да им личат :sekcza:
Де бе, зашо сакаш ружни да им бидат децата? :confused:

Де бе, зашо сакаш ружни да им бидат децата? :confused:
Шо бе ми љубомориш оти сум многу убав :цицки:

Абе пак ќе бидат поубави од овие акмаците што се токмат да им бидат татковци, ако не друго барем поглупи и кога ќе пораснат ќе ја играат Фиорентина 1 со 1.45 :tapp:

Шо бе ми љубомориш оти сум многу убав :цицки:

Абе пак ќе бидат поубави од овие акмаците што се токмат да им бидат татковци, ако не друго барем поглупи и кога ќе пораснат ќе ја играат Фиорентина 1 со 1.45 :tapp:
Не знам, не ја гледав, само ја видов шансата на Калинич у 94. Што фати голманот на Верона :tapp:
Неконстантни се Виола, а имаат добар тим.

А и Кливленд у реду е, не промашија, 1000000 разлика водат и сеа нема ни да влезе у 4/4.

Вчера Хал 1-1 , денеска Ајакс 2-2, на две други од англија понискиве лиги исти утакмици ги играм од 1-2 прво и на друго 3+ крај, на 1-2 една а па на 3+ таа што немаше гол заврши 3+ ама па од тие што иамше голови така и остана у второ полувреме. Значи сума сумарум викендов на сите 5 ливичиња што ги изграв на сите 5 по една ме зафркна.
Сеа еднистввена надеж ми остана тоа штоа нба игрчиве што ги пишав.

Џорџ, Милсап, Грик фрикот, Јанг и Рондо +

Вака ко шо си полу-писмен не заслужуеш да мрднеш од Кравари, не па за у Даблин да тргнеш :toe:

.....ебате минхенгладбахот :pos:

Малме, да ви го ебам најшугавиот тим што го имате бе копилиња.

Фала.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom