- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
Другар, не ми продавај на мене муабети, и држење лекции, тоа на овие културниве марксисти и "антифашисти" продавај им го, мене не.Tака? Ти од лично искуство зборуваш?
Тeбе исто џандарите те носеле во тој-фор тоалет и те терале урина да пиеш? Или знаеш некој што му се десило вакво нешто? (а да не е љубител на уролагниа, садо-мазо, и слични активности)
Што правеле нашите џандари милијарда пати?
Терале невини луѓе да пијат мочка, и ги тепале без причина??
Kaко и секогаш, твојот допир со реалноста - е прилично полош и од твојот осет за објективност.[DOUBLEPOST=1457486645][/DOUBLEPOST]
Кажа кој... Лажгото?
Најпосле и да е така, како што не е - не заборавај во овој случај на чија страна се џандарите.
Дај разбудете се веќе еднаш.
Тој шљамот што тогаш наводно „не пружал отпор“, тој истиот претходно фрлал со карпи и камења и повредувал џандари.
Најпосле фер плеј нема, не постои. Витешки фантазии за „ферка“, двобој на чесни противници, итн... И џандарите треба да се заштитат некако.
А ако ти мислиш поинаку, тогаш повели Ти замени ги момците што на граница ти (ни) го чуваат газот.
А од каде знаеш ти кај работам моментално. Втора работа што има јас да ги заменувам не сум војник или полицаец јас да ги заменувам, не смеам ни да поседувам автоматско оружје. Кога "ќе" бидам, војник или полицаец (а тоа тешко остварливо), или ќе добијам калашников без да лежам затвор ако го поседувам, тогаш. Сега јас работам друго на граница.