FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Колку и да е мизерно, сепак е малце подобро. Што не значи дека е успех и дека јас сум задоволен со тоа, како што напише некој претходно, се реметиме кој е помизерен сезонава, а не кој е поуспешен.
А тогаш добро. Вие сте помизерни.

:D

Ние изгубивме од Евертон на гостински терен, вие дома од Вотфорд.
You tell me the math :D

Стварно не знам како е подобра вашата сезона од нашата кога и вие ќе останете со кур во раце. Едина предност ви е што имате обезбедено настап во Европа but then again that's just Arsenal thing. Најголемото достигнување последните 11 години :D
Колку и да е мизерно, сепак е малце подобро. Што не значи дека е успех и дека јас сум задоволен со тоа, како што напише некој претходно, се реметиме кој е помизерен сезонава, а не кој е поуспешен.
А да ви се придружам и јас во дискусијата и да се натегуваме кој е поголема тиња од клубовиве што ги симпатизираме. Бива? :D

А да ви се придружам и јас во дискусијата и да се натегуваме кој е поголема тиња од клубовиве што ги симпатизираме. Бива? :D

Шо се мешаш ти бе, вие сте уште у игра за купот и во ЕЛ. :LOL:

Ако дојде @Peja989 го сисаме. :D

Вие Марсијал го имате у екипа, така да не припаѓаш во ова одбрано друштво. Извини..

Оти? Денес не регистрирам нешто. Ќе те молам биди појасен. :P

А од друга страна, имам некакво претчуство дека погрешно го имаш сфатено постот. :D
Батали ме, изнервиран сум нешто, фудбал-менаџерот ме заебава. :mad::D

Вие Марсијал го имате у екипа, така да не припаѓаш во ова одбрано друштво. Извини..

Шо се мешаш ти бе, вие сте уште у игра за купот и во ЕЛ. :LOL:
Сега се осеќам ко калимеро. Знам дека сме мизерија, а не можам да се докажувам со вас заради нијанси... Нема правда... :(

Влечење двојки за полуфинале кога? После реваншот Вест Хем-Манчестер?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom