FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Колку јаки беа вчера фановиве на Арсенал со реметот. Не треснаа од земја.
А денес. :D :D :D
:D :D :D
:D :D :D
:D :D
:D

...(

:kuracc:

@HoT IcE

Вчерашниот ремет беше заслужен, и вчера баш јас ти напишав, тоа нема врска со нашите лузери.

Како бе нема? :D
Кои сте вие мижави да не реметите каков слободен пад од сезона имате:pos::pos::pos:

Ако збориме стриктно за оваа сезона, имаме повеќе право да ве реметиме, засега нашата сезона е малце подобра од вашата.

Ако збориме стриктно за оваа сезона, имаме повеќе право да ве реметиме, засега нашата сезона е малце подобра од вашата.
Стварно не знам како е подобра вашата сезона од нашата кога и вие ќе останете со кур во раце. Едина предност ви е што имате обезбедено настап во Европа but then again that's just Arsenal thing. Најголемото достигнување последните 11 години :D

Стварно не знам како е подобра вашата сезона од нашата кога и вие ќе останете со кур во раце. Едина предност ви е што имате обезбедено настап во Европа but then again that's just Arsenal thing. Најголемото достигнување последните 11 години :D

Колку и да е мизерно, сепак е малце подобро. Што не значи дека е успех и дека јас сум задоволен со тоа, како што напише некој претходно, се реметиме кој е помизерен сезонава, а не кој е поуспешен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom