H
HoT IcE
Гостин
Колку јаки беа вчера фановиве на Арсенал со реметот. Не треснаа од земја.
А денес.

...(

А денес.

...(

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
а овој Депај игра денеска?Јбг Рaшфoрд и дечурлaнaвa не ни се рaзигрaни кaкo пред 2 недели.
Депај е уште во можност да го освои купов.... за разлика од некоиа овој Депај игра денеска?
Sent from my E560 using Tapatalk
не заебавајДепај е уште во можност да го освои купов.... за разлика од некои![]()
Мртва сериознане заебавај
се се ама мене ремет за Арсенал кога ја појќе ги рибам од ситеМртва сериозна![]()
Како бе нема?@HoT IcE
Вчерашниот ремет беше заслужен, и вчера баш јас ти напишав, тоа нема врска со нашите лузери.
Лечиш фрустрации или..?Ја па мислев Депај мава јаки слободни
Како бе нема?
Кои сте вие мижави да не реметите каков слободен пад од сезона имате![]()
а овој Депај игра денеска?
Стварно не знам како е подобра вашата сезона од нашата кога и вие ќе останете со кур во раце. Едина предност ви е што имате обезбедено настап во Европа but then again that's just Arsenal thing. Најголемото достигнување последните 11 годиниАко збориме стриктно за оваа сезона, имаме повеќе право да ве реметиме, засега нашата сезона е малце подобра од вашата.
стелт мод он ол д уејИзлезе Рашфорд и нема на кого да му асистира![]()
Стварно не знам како е подобра вашата сезона од нашата кога и вие ќе останете со кур во раце. Едина предност ви е што имате обезбедено настап во Европа but then again that's just Arsenal thing. Најголемото достигнување последните 11 години![]()