Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Барам една рап песна прилично стара поврзана со војната 2001. На yt никако не можам да ја најдам не знам како се вика и од кого е. Имам некои делови запамтено идат вака:
1.Летаат мобилки мислиш кашикари, идентитетот терористички им е падни стани.
2. А Шипо место пушка, пак ќе земе метла...
Ве молам ако ја знае некој нека сподели.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Дан има „Баклава“ некоја песна со вакви стихови: „девет години болен лежа, девет постели искина„? Пред малку ја слушнав на радио во кола ...само кратко ја фатив т.е. овие два збора :( Женски глас дефинитивно, одлична мелодија. Пооомоошшшш

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Ти го поштувам аватарот. Мој човек плус Недвед и топ комбинација.
И јас те почитувам. Посебно откако за прв пат пиша во фан клуб... мислам после финалето на ЛШ :unsure: Не те знаев дека си јувентино до тогаш. Иначе и Недвед ми е тука, во фотогалеријата. Пинтуричио ќе биде за навек на аватар пошо е „кривецот“ што го засакав Јуве(потписот е моментот).
Другарка ;)
Thanks a lot (y)
Извини дамо, не знаев дека си „таа“ од понежниот и поубавиот пол.

• Ми се допаѓа
Reactions: Lu
Значи го свртев цел интернет и никако да ја најдам песнава. Доста е пoзната песнава, често ја вртат по радијата, али никако да ја најдам. Едино знам дека почнува со синтисајзер, а рефренот е клучното што не можам да го погодам, односно не знам дали идеше " get away, far away, far away" или " fly away, fly away". Ептен ми е увртена у главава иако не слушам такви поп-синтисајзер песни, али оваа ептен ми го прае ќејфот. Ако може некој да даде одговор :)

И ја‘ имам една инструменталка, која ја барам со години. Снимена е од радио и дигитализирана во МП3 формат. Оригинално е издадена во средината од ‘80-те години.

Кој е начинот да го „закачам„ МП3 фајлот на форумов, за лесно преслушување на истиот и негово можно наоѓање, односно наоѓање на неговите изведувачи?

Последно уредено:
И ја‘ имам една инструметалка, која ја барам со години. Снимена е од радио и дигитализирана во МП3 формат. Оригинално е издадена во средината од ‘80-те години.

Кој е начинот да го „закачам„ МП3 фајлот на форумов, за лесно преслушување на истиот и негово можно наоѓање, односно наоѓање на неговите изведувачи?
upload-ирај го некаде, zippyshare, mediafire...
и стави линк тука

Последно уредено:
Brakja rasipan mi e telefonot i bez shazam sum, powerplayot na antenna, ide nesto Forget about the worls but dont forget my name

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom