League of Legends

H

HoT IcE

Гостин
Дечки ако некој сака од вас или некој друг бара акаунт да купи нека ме исконтактира.
Сервер: ЕУНЕ
Дивизија: Сите претходни сезони Голд, моментално е во Платинум 5(85W/66L/56%).
Херои: 124, фалат само Jhin, Illaoi, Vel'Koz, Zac и Zyra.
Има 10 rune pages, има секакви, scaling flat resistance, health, dmg, cdr / armor pen/magic pen.
Моментално има 10 000 IP, уште 3к фалат за да се смени име и 1РП, тоа куќа части :D
Од скинови овие:
Untitled.jpg
Цена 1000 денари.

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Каде да продадам лол акаунт? Има некаде таков сајт, група?
Барај по групиве или на e-bay.
facebook.com/groups/lolmkd[DOUBLEPOST=1456913324][/DOUBLEPOST]
Дечки ако некој сака од вас или некој друг бара акаунт да купи нека ме исконтактира.
Сервер: ЕУНЕ
Дивизија: Сите претходни сезони Голд, моментално е во Платинум 5(85W/66L/56%).
Херои: 124, фалат само Jhin, Illaoi, Vel'Koz, Zac и Zyra.
Има 10 rune pages, има секакви, scaling flat resistance, health, dmg, cdr / armor pen/magic pen.
Моментално има 10 000 IP, уште 3к фалат за да се смени име и 1РП, тоа куќа части :D
Од скинови овие:
Прегледај го приврзокот 140483
Цена 1000 денари.
Многу ефтино е за 1000 денари,или си scammer,тилтнат или кракован акаунтов ти е? Или па ти се скурчи?

H

HoT IcE

Гостин
Барај по групиве или на e-bay.
facebook.com/groups/lolmkd[DOUBLEPOST=1456913324][/DOUBLEPOST]

Многу ефтино е за 1000 денари,или си scammer,тилтнат или кракован акаунтов ти е? Или па ти се скурчи?
Тилтнат. Смачено ми е од играва веќе, акаунтов го играм од сезона 3. Сакам да ја земам Х1З1 а немам пари и затоа го шиткам.

E

Epsilon

Гостин
Алистар реков да го пробам како сапорт, али на крај испаднав нешто тенк ап и тоа немам руни соодветни. :D

Frozen heart, rod of ages, патика за брзо движење, face of mountain.

Ги скапав.

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Алистар реков да го пробам како сапорт, али на крај испаднав нешто тенк ап и тоа немам руни соодветни. :D

Frozen heart, rod of ages, патика за брзо движење, face of mountain.

Ги скапав.
Јак е многу.На ранкед кога ќе го изберат GG e со нас,а кога ќе го изберат против Моргана земаме :D

H

HoT IcE

Гостин
Моргана е добра ако планираш само еден да заштитиш.
Моментално најдобар каунтер на Алистар е Јанна или Бард. Бард е малце специфичен пик и многу потежок за играње од Јана ама потенцијалот кој го имаш да им го исечеш целиот тим со ултито дур Алистар прави енгаге и да го избришете од мапа е огромен.

Член од
9 мај 2015
Мислења
224
Поени од реакции
83
Моргана е добра ако планираш само еден да заштитиш.
Моментално најдобар каунтер на Алистар е Јанна или Бард. Бард е малце специфичен пик и многу потежок за играње од Јана ама потенцијалот кој го имаш да им го исечеш целиот тим со ултито дур Алистар прави енгаге и да го избришете од мапа е огромен.
Не прекина ти ЛоЛ да играш бе :P?

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Нема појако од абилити езреал, ненормален поук со личбејн на early game :D

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
ноуп , нема појако несто од блу ез билд ;)
Се согласувам, иначе на мид само ги избегнуваш Јасуо и Акали пошто маме ебат, останатите се ок за мечапи. А блу билд му дава доволно армор, сс што го нема и доволен демиџ за да прави лом :)

H

HoT IcE

Гостин
Се согласувам, иначе на мид само ги избегнуваш Јасуо и Акали пошто маме ебат, останатите се ок за мечапи. А блу билд му дава доволно армор, сс што го нема и доволен демиџ за да прави лом :)
Земи го ти Езреал на мид, ја ќе земам ЛеБланк да видиш нешто уште поканцерогено од тие два што ги пиша. Или Диана, после левел 6 нема да живиш на линија. :D
Зед се подразбира.

раднаскела

Wubba lubba dub duuuub
Член од
7 февруари 2011
Мислења
1.684
Поени од реакции
1.990
Пуштете ЛоЛ бе, даваат хекстек кутии со клучови :D. Мене ми се падна легаси скинот на тристана, пожарникарката, 1820 РП :kezec:

E

Epsilon

Гостин
Чекајте до 3 скинови дава? Мене Вејгар ми го даде, безвезен.

Kajgana Shop

На врв Bottom