UEFA Champions League 2015/2016

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување
Кога ќе ми текне тука Силва го ставаа Топ 3 дефанзивци. Дечкото од светското лани не знае кај е.[DOUBLEPOST=1457555122][/DOUBLEPOST]
Убаво ти вика Џони, Тогаш кремот на фудбалот беа англичаните плус Барса. Беа далеку поатрактивни за публиката и нормално носеа повеќе пари, и тој период овие се избегнуваа во меѓусебните дуели во пораната фаза. Се сеќавам сезона или две по ред играа дури три англиски екипи полуфинале. И тоа беше чудно како не паѓаа меѓусебно една фаза порано. Сега истото го имаме со тројкава Реал/Барса/Баерн. За сумљива, сумљива е работава ама тое.

Да да, затоа истата 2009-та играа Челзи - Ливерпул, оти ги местеа да не се паднат во четврт :facepalm::facepalm::facepalm:

Глупи ви се теориите за заговор, имате ли седнато да израчунате кои се шансите да се паднат Баерн/Барса/Реал меѓу себе во круг од 8 екипи?????
Колку за почеток да те упатам дека шансите да се падне Баерн со Барса во четврт се околу 14%.

Кога ќе ми текне тука Силва го ставаа Топ 3 дефанзивци. Дечкото од светското лани не знае кај е.[DOUBLEPOST=1457555122][/DOUBLEPOST]

Да да, затоа истата 2009-та играа Челзи - Ливерпул, оти ги местеа да не се паднат во четврт:facepalm::facepalm::facepalm:
Грешиш стелту. Дечкото што го ставаа во топ3 лани седна на газ од Меси.
А за другово што да ти кажам. Буквалисти врие, ќе се фатиш на еден исклучок ко слеп за стап и ќе се расправаме цела вечер. Па уште ако има и некој провокација како што знаеш селјачки да се испонашаш, ќе нема крај.

Грешиш стелту. Дечкото што го ставаа во топ3 лани седна на газ од Меси.
А за другово што да ти кажам. Буквалисти врие, ќе се фатиш на еден исклучок ко слеп за стап и ќе се расправаме цела вечер. Па уште ако има и некој провокација како што знаеш селјачки да се испонашаш, ќе нема крај.

Боатенг седна од МЕСИ во полн трк, дечково од Бразил го исшалта Диего ФАКИНГ Коста. Ја сфаќаш ли разликата или да вклучам Пејнт?

Боатенг седна од МЕСИ во полн трк, дечково од Бразил го исшалта Диего ФАКИНГ Коста. Ја сфаќаш ли разликата или да вклучам Пејнт?
Нешто као коста е слаб па употребуваш факинг

Па ти си знаел пејнт што е. Вау!!

Не не, знам што е веројатност и можам да израчунам која е веројатноста во круг од 8 екипи да се паднат Баерн/Барса/Реал меѓу себе, а не да правам теории на заговор.

Тиаго Силва е светска класа дефанзивец кој ви е тој лош муабет дека Коста мајмун го напраил алоооо во шеснаесетник беа сигурно нема да му стартува го пратеше до последно закасни пола секунда кога Коста се окрена...

Извинете вие богови на дефанзивата што не губите дуел хахахахах

Роналдињо,Меси на Неста душата му ја имаат вадено, Ди Мариа овој вечерва што игра Пујол на гз го има седнато ама сигурно и Неста и Пујол се просеци....:pos:

Последно уредено:
Не дека е слаб ама не е топ3. Знаеш, топ3 играчите само во Баерн играат. :rolleyes:
Заборавив на тоа дека баерн од топ 10 играчи во светот тој поседува 9ипол, дечково е изгубен во свемир и мисли дека е лесно коста да се чува, додека неговиот боатенг вртеше газ пред меси , па кога ке ми текне како подрипнуваше и пред хазард како девојче ластик кога подрипнуваат ... :)

Само мене ми се чини дека ПСЖ имаат премногу потценувачки пристап?
Како на маалски фудбал си се додаваат во опасната зона и покрај тоа што 10 пати им пресекоа такви додавања.
Добар е Челзи засега (y)

Супер играме бе, панична одбрана апла, ни фали лидер што ќе ги координира ама затоа на контри и општо агресивност на средина на терен се феноменални. Ми фалеше ваков фудбал одамна да гледам кај Челзи, Мурињо нека учи малце, лани со играч повеќе со како пристап играше, Хидинков машки, достојно им влезе со Кенеди лев бе, и да изгубиме нема да ми е криво, бар играме своја игра.

Само мене ми се чини дека ПСЖ имаат премногу потценувачки пристап?
Како на маалски фудбал си се додаваат во опасната зона и покрај тоа што 10 пати им пресекоа такви додавања.
Добар е Челзи засега (y)

Сакаат да ја затворат утакмицава,знаат дека се бољи али може да им се удри од глава...Фали Верати,Рабиот е добар али изгуби топка неколку пати у многу опасни ситуации.

Лесно прави ПСЖ шанси али мора малце да смират темпо,иако мислам дека ќе пробаат со уште еден гол да го запечатат четвртфиналето.

Челзи едноставно чека на грешки и пробува да искористи и преку Коста им успеа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom