Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde be juve us eden goal dajte

Sent from my ALCATEL ONE TOUCH 7041X using Tapatalk

Лозана се да им изнаебат. 20 минути играа со играч повеќе и пак не тепаа. Само они ме утнаа.

Она што го видов на мечот Башиќ-Џазири никогаш го немам видено. Добив инфо вчера од еден другар босанец што е судија на Дејвис куп мечот меѓу Босна и Тунис дека Џазири е повреден и дека вчера едвај во дубл одиграл. И го ставам јас Башиќ нормално, 1.65 квота, локум, и почиња мечот одма брејк Џазири па Башиќ одма го врати и сигурни беа се до 5-5 кога Џазири пак брејкна. Го зема прв сет 7-5, во вториот на 3-2 падна и се повреди Џазири, бараше лекар, 10 минути не можеше од терен да стане, заеба препона и бутен мускул. И Башиќ коњот успеа да зијани брејк и да го изгуби сетот 4-6. Третиот сет без брејк шанси отиде у тај брејк и Башиќ спаси една меч топка на 6-5 и после го зема сетот. Четвртиот сет исто, тај брејк и имаше 6-3 Џазири, Башиќ му се врати и дојде на 7-6 и сервис, па 9-8 и сервис, па 11-10 и сервис, сето тоа не успеа да го искористи. Успеа да го земе тај брејкот 18-16, најдолг тај брејк до сега откако јас пратам тенис... Абе ЛУДНИЦА од меч, еве го сега води Башиќ 5-2 во петтиот сет, али вакво лудило неам видено до сеа хахахахаха

Ајде Шахтјор тепајте да не ви преебам се.

K.Faried 14.5+
A.Drummond 15.5+
R.Jackson 18.5+
Bar uste eden par da najdev,na 1000den da gi pustev,inace granicite se od zlatna .
Drummond vs Plumlee i Mayers ..
Reggie vs Lillard,ti ibam Harden,pa ovoj e uste pogolem duduk u odbrana,proslata im ubaci 40poena .
Faried na osekaj,posle Galinari,glaven igrac im e,imaa dobra granica i matchup,samo da ne dobie skratena minutaza,katastrofalna rotacija ima Denver ..
Lillard mi e malku visoka granica,isto i Harden .
Lowry ima mizerni brojki protiv Houston,a granica 23.5,da deka e u strasna forma,al sto znam .
Il gi pustam samo tie 3 na 1000den,ili ke dodam uste eden na 500den.

Добро бе Мата коњ еден неписмен за 3 минути 2 жолти па тоа го нема никаде бе само ти може да си толку смотан да направиш така дај нека примат гол за да имам надежи да ја фатам ејј х2&2+ ја имам за х2 ќе влезе ама два гола да паднат тешко освен ако не примат први овие гејчестер !

prv pat u zivot pojma nemam so da pisam kako 2ro livce. davajte predlog 4,5 koff

Golde State 219.5-
Toronto H1(-6.5)
S.Curry 28.5-
Valencia tim1 1+

Досега Феенорд и Ријека ми ги скратија нервите, Лион и Интер вечер ќе ме докусурат.

Овоа шо ми се случува последниов месец од коцкарски аспект не е хумано веќе.

Ако појде како што треба ќе ги истргнам убаво...

ФК Рен :cuc::cuc::cuc: Цареви сте. И тука многу пати ги имав фалено :anco:, убедливо најдобра екипа ми се годинава за кладење.
Ги имав на скоро секое ливче викендов, иначе фантастичен викенд, 4 од 6 ливчиња.
И системот што го спомнав ми донесе добра паричка, имате на добивка ливчиња.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom