- Член од
- 23 ноември 2010
- Мислења
- 202
- Поени од реакции
- 6
sekoja chest za momcite shto bea u seint nicolas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи се сведе дека се 15 вистински навивачи
Represijata e mnogu poseriozna rabota od vasite gluposti tuka.Lugje se apsat,se prisluskuvaat,se sledat na sekoj cekor....Bidete poseriozni,zboruvam za site opsto,zatoa sto barem vo borbata protiv ACAB treba da rabotime zaedno...Pripazete sto pisuvate,kakvi informacii i podatoci objavuvate....Stradaat clenovi od dvete strani a toa ne odi nikomu vo prilog...Iskren pozdrav,cuvajte se!!
Договорен фајт 10 на 10...ФА чекале 70 овие дошле 6, чекам официален демант од ФА или спротивно некој доказ дека било така, не ми се верува дека такво нешто би направиле они, освен ако се работи за помлада екипа, тогаш ништо не се знае и мора да се превземат некои чекори од постарите (мое мислење)
Смешки си еј , пиши на уште 15 теми не прочитавмеНе можат да престанам да се смеам....Се договориле да се тепаат 10 на 10.... ЦПБ не можеле да соберат 10 души...а па ФА собрале 7 пати повеќе одошто треба хахахаха ова е вистинска слика на тоа како стојат работите
Не можат да престанам да се смеам....Се договориле да се тепаат 10 на 10.... ЦПБ не можеле да соберат 10 души...а па ФА собрале 7 пати повеќе одошто треба хахахаха ова е вистинска слика на тоа како стојат работите
Смешки си еј , пиши на уште 15 теми не прочитавме
Ништо лично само сеа по 2 теми пишување како било смешно што им се стаиле 70 души на 6 не личи :smir:Иначе ако биле може овие им од цпб сакале да се напраат нешто па ај нема со 10 со 6 ке им отидеме и таму ... ама сеа ништо не е со докази и сигурно така да не збориме на празноПо грешкаама мораш да признаеш.... И да имало тепачка, кој знае каква прича ќе измислеа ЦПБ... Според мене ако имало организирана тепачка, која будала ја пушта младата екипа без никаква подршка и тоа 6 души, во Аеродром... Греота 6-те спартанци стварно, оставени на цедило
По грешкаама мораш да признаеш.... И да имало тепачка, кој знае каква прича ќе измислеа ЦПБ... Според мене ако имало организирана тепачка, која будала ја пушта младата екипа без никаква подршка и тоа 6 души, во Аеродром... Греота 6-те спартанци стварно, оставени на цедило