- Член од
- 22 ноември 2010
- Мислења
- 384
- Поени од реакции
- 11
шо граѓанче? :S ништо не те укапирав :Oabe seljace koa nemas poima od niso ne komentiraj aj mrs od tuka komentiraj kaj tvoite... cita muabeti pa kazuva...
шо граѓанче? :S ништо не те укапирав :Oabe seljace koa nemas poima od niso ne komentiraj aj mrs od tuka komentiraj kaj tvoite... cita muabeti pa kazuva...
Изгледа друга утакмица си гледал дечко.Браво за кореото со 50\50,повикај пријател и публика...
Креативноста била од секогаш ваша најјака страна
Аха, знам на што мислиш, а не беше ни транс ... али пак нема врска тоа со гореспоменатата кореографија или ти некакво копирање.Не беше корео класично,туку стоеше на една од шипките доле како транс....баш убаво го дадоа во кадар
ајде можеби грешам,ако е така не замерувајте
хахаха ти не си ја гледал минатата сезонаБраво за кореото со 50\50,повикај пријател и публика...
Креативноста била од секогаш ваша најјака страна
Кавадарчани ,сељаци ,доста кукате за судии,кај вас во селото се дешава врвот на судиските кражби !!!
ajde sega pisi so 72 font napred mzt vo srce te nosam :pos2:da se znae koj u koj u mak basketot
MZT ZAKON !
а инаку боли да, не сме навикнати на порази како васСељаци тишина!!! невиноста ви ја земавме вечерва кажете сега како е прв пат да го примите оваа сезона? знам дека прв пат секогаш боли :smir: