Football Manager 2016

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Како бе вака ви се пензионираат, кај мене е обратно, едвај чекам да се пензионираат пошо жал ми е да ги продадам легендиве у тимов баш на залезот на кариерата а со атрибутите не се ни за на клупа...
od kaj ja simna

inace na zamunda, na kick ass, a nacinot na instalacija e ist so ova fm masking, u komentari site toa vikaat, deka na 32 im se penzioniraat.

И ја се искурназив дека сум Мурињо, ме избркаа од Лацио.

Ех Лотито мајку да ти ебам а ќе ти освоев титула следната сезона племе ти ебам.
Сеа за инат Рома ќе ги зеам ти ебам тоа вепарот гнасен!

И ја се искурназив дека сум Мурињо, ме избркаа од Лацио.

Ех Лотито мајку да ти ебам а ќе ти освоев титула следната сезона племе ти ебам.
Сеа за инат Рома ќе ги зеам ти ебам тоа вепарот гнасен!
Не се нервирај ќе се вратиш за две три сезони назат ќе земеш титула па следната пак ќе те избркаат нели ала Мурињо

od kaj ja simna

inace na zamunda, na kick ass, a nacinot na instalacija e ist so ova fm masking, u komentari site toa vikaat, deka na 32 im se penzioniraat.

Од членот bodybuilder таа што ни ја праќаше по пп.

Не знам, јас немам проблем со пензионирањето. Буфон до 40 бранеше, Киелини на 35, Лихштајнер исто, Барѕаљи на 37...

ova trkalo na sreka e izglea, deka i ja od nego simnav, ama eve ti vikam istiot princip na istaliranje e i na verzijata na zamunda, i na kick ass, a i pirate bay, sekade go imaat problemot so penzioniranjevo.

Без пари секогаш можеш да најдеш солиден голман што ќе брани 2 куп утакмици и тоа е тоа.
Ја никад не трошам пари за резервен голман, обично на полусезона договарам некој без пари да дојде следното лето и после една сезона го шиткам.
Си праам забава со резервните голмани, секогаш глеам да приберам некое име, на пример у Интер го земав Цилер од Хановер без пари и на полусезона го шитнав и го земав Касиљас.
Или па некое младо детиште од школата.
Обично тој вториот голман ми брани у куп само, 2-3 утакмици и толку, ако се буни лета одма ако не нека дреме.

.

Кај мене е секогаш вториот голман home grown -club играч. Ретко гледам да имам два голмана кои се со идентичен квалитет. Обично имаш класа прв голман и чист просек за резерва, ради тоа што преретко ми се дешавало голманот да ми се повреди на подолг период.

Затоа или зеам некој солиден од младинците или ставаш у search да бара хоумгроун голмани, одбираш еден и фала. :D

Сеа секако не да биде штогоде. Ако се буни дека има слаба минутажа го шиткаш нареден трансфер рок и земаш ист таков. Ма да не се дешава многу да се бунат типците, обично прифаќаат да играат по 10 утакмици (куп + небитно коло од ЛШ) во сезона.

Дали ќе се буни или не многу зависи од договорот (барем зависеше, сега со новава појма немам зошто не ја играм). Ако имаш договор со него да е за ротација или скуад, нема ни да писне за голема минутажа ама ако го имаш како key или first team regular сигурно ќе плачи за минути а може и раздор во тимот да ти напрај. :D

Кажете некој добар лев бек кој би бил замена за Гаја ?

Иначе за десен бек обавезно земајте го Белерин, 2-3 сезони по ред ми беше најдобар асистент во ПЛ.

Другиот од Валенсија, Toni Lato...топ бекче се развива.

Овој Ренато Санчез никаде неможам да го најдам,сигурно добро се развива.[DOUBLEPOST=1457291586][/DOUBLEPOST]Овој Ренато Санчез никаде неможам да го најдам,сигурно добро се развива.

Овој Ренато Санчез никаде неможам да го најдам,сигурно добро се развива.[DOUBLEPOST=1457291586][/DOUBLEPOST]Овој Ренато Санчез никаде неможам да го најдам,сигурно добро се развива.

Renato Sanches

Со С е на крај, не со З. Затоа можеби имаш проблем.

Не да се развива ама оди земи го за помалце од 90 милиона.

Не да се развива ама оди земи го за помалце од 90 милиона.
Ако има почнато со Реал ко на шала ќе го земе :D Пред 2 години играв со Леверкузен на фм13 и после тоа ме побараа во Реал на полусезона отидов таму и што да видам 700м трансфер буџет а нема што да мењаш во тимот :D

Ако има почнато со Реал ко на шала ќе го земе :D Пред 2 години играв со Леверкузен на фм13 и после тоа ме побараа во Реал на полусезона отидов таму и што да видам 700м трансфер буџет а нема што да мењаш во тимот :D
да да па zatoa со големиве клубови што и во реалноста се отепуваат од трошење нема сврха да играш, како со читови :D

да да па zatoa со големиве клубови што и во реалноста се отепуваат од трошење нема сврха да играш, како со читови :D
Пробав еднаш така со Сити да ги продадам сите играчи и да играм со младинци ама не можев нејќеа да ги купат ни по пола цена хахаха

И ја еднаш пробував со Барса да ги продадам сите и да купам морони. Ама нејќеа да ги купат Чави, Иниеста компанија. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom