Фан клуб: МЗТ Скопје

Clint Eastwood

I'm watching you!
Член од
13 декември 2009
Мислења
622
Поени од реакции
211
kaj majka ti sme go doziveale toa da ti kazam :D a za toa ko 4e se soberite vie tolku kolku sto bevme nie za so parma da mi kazis ok??btw ti za kogo navivas?????i aj najdi ja slikata i pokazi mi koj nosel dres od partizan ok?
nemora javno da pokazes kolku si golem seljak,cuvaj si go toa malce za sebe,neznaete nisto poveke ti i slicni na tebe ovde od pcuenje majka i sl. ako znaes da komuniciras i da kazes nesto ok,ako ne idi prijavi se na nekoja audicija za u cirkus,oti znaes kako e,nikad dovolno majmuni...
inaku pak ke se prefrlam na kazanoto.
AKO TI NAJDAM SLIKA I TI ZAOKRUZAM COVEK VO DRES PARTIZAN MEGJU "MAJMUNITE",TI KAZI JAVNO OVDE STO KE NAPRAVIS DOKOLKU TI GO POTVRDAM TOA SO SLIKA DOKAZ!...ili ke izberes nesto od ponudenovo...
1. KE SE SAMOBANIRAS...NEMA VEKE DA PISES NIEDEN POST OVDE NA CELIOV FORUM...
2. KE POBARAS DA TE BANIRAAT ZASEKOGAS OD FORUMOV...
3. ti izberi pod broj 3:sakas_ust
ps/inace navivam za eden klub od skopje,opasno navivam!!!
pps./ posto ovde gi imame site uslovi,nie nemame potreba kako skopjani da se sobirame vo tolkava brojka i da odime nekade.poznata e migracijata selo-grad,a za obratno ne sum cul uste...

Член од
7 декември 2009
Мислења
138
Поени од реакции
40
"mak tifo" aham,izvini ne se setiv vednas...relevanten prikaz na nestata...
znaci tvrdis deka vo odredena godina ste bile NAJDOBRA NAVIVACKA GRUPA vo mkd! izvini aj posto moze ne pamtam tolku mnogu, daj nekoja slika od arhiva da pogledneme site koja e taa "godina za pametenje" za koja zboruvas...
za kosarkarskive grupi moze ne sum kompetenten od prva raka da zboram,ama znam deka od koga pocna makedonskoto prvenstvo vo grad skopje potocno vo naselba aerodrom,i vo gradski park sekoja sezona se ginelo za titula,taka da ne ti drzi muabetot deka kosarkarskite grupi od skopje nekogas bile"grupicki". istite tie kosarkarski grupi+komiti,ja ispisuvale/at za zal samo posvetlata strana na ZALNATA MAKEDONSKA TIFO SCENA...
znaci ne vikam deka ne vredele ili deka ne vredat ckembari,vojvodi,kumani,ili pak vie"majmuni" koi vo minatoto nekako ste licele na grupa,za razlika od sega i godini unazad,ama da "majmuni" gi samoproglasis ti ili nekoe "spisanie vo obid" za NAJDOBRI vo bilo koja sezona e poveke od neseriozno,da ne recam SMESNO!
ps/ inace porano i "falanga" stip vo vesnikot"skok" bese proglasena za najdobra grupa vo makedonija...
nemam provereno,moze i vesnikot"osten" ima nekoja grupa proglaseno za NAJ!
DA SI MI ZIV I ZDRAV PRIJATELE!
98 god. mislam bese :) .

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
nemora javno da pokazes kolku si golem seljak,cuvaj si go toa malce za sebe,neznaete nisto poveke ti i slicni na tebe ovde od pcuenje majka i sl. ako znaes da komuniciras i da kazes nesto ok,ako ne idi prijavi se na nekoja audicija za u cirkus,oti znaes kako e,nikad dovolno majmuni...
inaku pak ke se prefrlam na kazanoto.
AKO TI NAJDAM SLIKA I TI ZAOKRUZAM COVEK VO DRES PARTIZAN MEGJU "MAJMUNITE",TI KAZI JAVNO OVDE STO KE NAPRAVIS DOKOLKU TI GO POTVRDAM TOA SO SLIKA DOKAZ!...ili ke izberes nesto od ponudenovo...
1. KE SE SAMOBANIRAS...NEMA VEKE DA PISES NIEDEN POST OVDE NA CELIOV FORUM...
2. KE POBARAS DA TE BANIRAAT ZASEKOGAS OD FORUMOV...
3. ti izberi pod broj 3:sakas_ust
ps/inace navivam za eden klub od skopje,opasno navivam!!!
pps./ posto ovde gi imame site uslovi,nie nemame potreba kako skopjani da se sobirame vo tolkava brojka i da odime nekade.poznata e migracijata selo-grad,a za obratno ne sum cul uste...
eve najdi mi slika od partizan dres togas koga bea majmunite vo skopje i jas vetuvam deka poveke nema da pisam na fan klubov cesen zbor davam

Buji Buton

Manijak :P
Член од
4 мај 2010
Мислења
929
Поени од реакции
228
ne e problem kaj mene zborot zakon e brat najdi ti slika jas nikogas nema da pisam

the Consigliere

не читам дугачки постови
Член од
17 јуни 2007
Мислења
5.595
Поени од реакции
263
Да да, тоа е веројатно некој од гостинските пармини навијачи кој и се приклучил на толпата за да не биде истепан:duel:

Член од
6 ноември 2010
Мислења
39
Поени од реакции
2
Комплекс е да праиш маички за твојот ривал - Анти Аеродром.
Комплекс е цело дерби да го посветиш на твојот ривал, со песни контра него.
Комплекс е да праиш песни „Слушај ти сега сељаче мало“.
И да не набројувам сеа други ствари кои и самиот ги знаеш.

Е сеа за кореографијата победа и дискусијата дека е крадена. И KOMITI87 у неговиот пост стаи 5-6 слики од различни навивачки групи па муабетот е сеа кој од кого тука краде. А, и као шо пиша ултра вк! единствена цел у спортот е да се победи, настрана тоа што кучињава ни го искинаа другиот дел „За плаво-белиот дел од градот“.
da de ali vas nikoj ne ve obvini od nasa strana deka kradete ili nz sto. zoso nemozes ti u navicacki pogled da gleas taka znaci italjanite site megu sebe se kopiraat u se ? site grupi imaat barem edna pesna ista, ili nekoe zname isto motka ova ona, a za u svet da ne zborime toa si e toa navivanjeto, ultrasot ti nemoes da izmisluvas topla voda u naviivanjeto doprva ! a za maickite anti aerodrom ne sum znael deka mrzenjeto nekogo e kompleks ? aj objasni mi go toa, deka ako mrzis nekoj e kompleks ednostvno si go mrzis i kraj nema doprina tocka so kompleks...

--- надополнето ---

Offff iskompleksiran eden sto zivees vo predgradieto na Skopje ti si nasol da zboris za kompleks... za toa kako nie sme bile seljaci, a ti vo kal gazis sekoj den.... da ti odgovoram na temata za postavenite sliki od komitata... bea prikazani sliki od poveke navivacki grupi kade sto na site na porkivinite snamiinja im pisuvase pobeda.. pa zarem navivcka grupa od kalibarot na milan ili na lazio ke si go dozvoli toa da krade od najgolemiot rival ??? you will never walk alone e univerzalna fraza sto ja koristat celtic, liverpool, nekoja grupa vo turcija(samo ne mi tekuva koja)... pak i toj muabet paga vo voda... ubavo pisal Inkognito kompleksot e kaj vas... vie pred derbi 5 utakmici unazad peevte anti mzt... vie celo derbi go posvetivte so pesni anti aerodrom, vie se izbrukavte so slusaj seljaci ti malo.... nie go imame kompleksot da, da !!!
abe farmer eden od koga toa ako nekogo mu pokazes deka go mrazis e kompleks ? ? ? ? i ne rekov deka kradete tuku izbegnuvate bilo kakva diskusija koga ke vi dade nekoj, toa od komitata mi bese zbort deka on vi najde ista zamerka kako sto naogate vie kaj nas debilni i sitni zamerki sto voospto spored mene ne si ni greski, sto znaci spored mene koreto pobeda vi bese u ok ne e kradeno nomrlano e cel svet da izvadi pobeda za svojot tim koreo, znaci use ednas sakav da kazam deka vie se fakate za najsitnite nesta zoso ste iskompelksirani a drugar ti ako mrzis nekoj ne e toa kompleks ! ! ! ! !

--- надополнето ---

Offff iskompleksiran eden sto zivees vo predgradieto na Skopje ti si nasol da zboris za kompleks... za toa kako nie sme bile seljaci, a ti vo kal gazis sekoj den.... da ti odgovoram na temata za postavenite sliki od komitata... bea prikazani sliki od poveke navivacki grupi kade sto na site na porkivinite snamiinja im pisuvase pobeda.. pa zarem navivcka grupa od kalibarot na milan ili na lazio ke si go dozvoli toa da krade od najgolemiot rival ??? you will never walk alone e univerzalna fraza sto ja koristat celtic, liverpool, nekoja grupa vo turcija(samo ne mi tekuva koja)... pak i toj muabet paga vo voda... ubavo pisal Inkognito kompleksot e kaj vas... vie pred derbi 5 utakmici unazad peevte anti mzt... vie celo derbi go posvetivte so pesni anti aerodrom, vie se izbrukavte so slusaj seljaci ti malo.... nie go imame kompleksot da, da !!!
da de da gazam u kal neka ti bide taka.... ama zatoa prasaj ja majka ti od kaj ima kal koga ke se vrati doma :D:D:D:D:D

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
^ И јас памтам дека Парма имаа вакви дресови порано, и денешните гостински дресови им се бели со црно како крст на средината, така да се е можно... А, и спонзорите на Парма и Партизан беа во тоа време Parmalat и Peugeot, сличен натпис, вие си разјаснувајте натака :wink:

Kajgana Shop

На врв Bottom