- Член од
- 7 септември 2014
- Мислења
- 338
- Поени од реакции
- 214
Neznam kolku ke bide, no ako ti go doneses za 250 E, jas sakam 2i 300 evra e mnogu
Sent from my MI 4W
Neznam kolku ke bide, no ako ti go doneses za 250 E, jas sakam 2i 300 evra e mnogu
Во АМЦ Соравија го има на излог,со 16гига варијанта 22900ден. Ти твојот колку пари го зема?Еве година поминала и уште го нема кај нас, барем јас го немам видено по излозите. Инаку јас го имам сега, ама од странство ми е купен.. Би требало кај и да е да го донесат и тука, редно време е, нели?
Sent from my A0001 using Tapatalk
колку цена пиши ми или инбокспродавам онеплус2 со гаранција.
Sent from my ONE A2001 using Tapatalk
што викаш, тројката да го земам или хонор 8?[DOUBLEPOST=1472995055][/DOUBLEPOST]Еве година поминала и уште го нема кај нас, барем јас го немам видено по излозите. Инаку јас го имам сега, ама од странство ми е купен.. Би требало кај и да е да го донесат и тука, редно време е, нели?
што викаш, тројката да го земам или хонор 8?Еве година поминала и уште го нема кај нас, барем јас го немам видено по излозите. Инаку јас го имам сега, ама од странство ми е купен.. Би требало кај и да е да го донесат и тука, редно време е, нели?
Збор два за батеријата и за греењето?Се продава тука 1+ 3, и силвер и голд, но само по нарачка во Хај Сторе.. Доста се донесоа, телефонот е перверзии
Sent from my MI 5
Одлична батерија, никаков проблем со греење. Нит еден телефон со СД 820 не грее тоа да знаеш, среден е процесорот..Збор два за батеријата и за греењето?
Sent from my SM-T805 using Tapatalk
Е тоа незнам, тука се продаваат со гаранција локална и ддв 18% платено. Тоа можеш да добиеш цена, а за друга шема незнам искрено..Е сеа да ме фати што поевтино, како да го купам што викаш? Од кај нив, онлајн или од некој пријател низ еу?
Sent from my SM-T805 using Tapatalk