Нема да не спаси ама нема ни да не осудува за нашата евентуална реакција!да објавиме и европа ќе дојде да не спаси
ти не знаеш каде живееш,дете ова тебе ти личи на држава ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема да не спаси ама нема ни да не осудува за нашата евентуална реакција!да објавиме и европа ќе дојде да не спаси
ти не знаеш каде живееш,дете ова тебе ти личи на држава ??
така си мислевме и 2001ва и ОП инструкции да се намали прекумерната сила,да се заземјат хеликоптерите и сухоите или да летаат ама ненаоружани,закани од санкции и бомбардирања на аеродромот петровец,изгубивме војна од учки со лесно наоружувањеНема да не спаси ама нема ни да не осудува за нашата евентуална реакција!
Цитирај ме мене ако си муш, а не сам себеЕве без да навлегуваме во заврзлами - нарушување на јавниот ред и мир на пример?
покрај вакви експерти ко тебе, сигурно не ја разбирамОчигледно не ја разбираш баш политиката ......
Полицијата имаше најава за протест, шетаа заедно со протестантите се до местото каде што треба да се прави крстот а потоа си продолжија пред општина Бутел а овие кромањаноците застанаа и правеа што правеа. Е сега да, можно е да не ги виделе (иако општината е 200-300 метри од таму) ама не можеле да не видат после саат два три пет.Цитирај ме мене ако си муш, а не сам себе
Ја во тоа што го пишав во мојот пост мислев од аспект на заштита на местото кај што се гради, со оглед на тоа што претпоставувам не е државна градба туку приватна, дали има МВР надлежност по службена должност да превзема дејствија и да го штити местото или мора да биде побарано тоа од нив од страна на сопственикот ?
Еве ајде тоа објасни ми го.
Овој па има образ да пишува.Прв на фронт беше со ГДОМ против Македонци, кај е сега кога треба да удри по племето, пиша на тастатура.Нека се гони у курац, и така прв ќе избега ако пукне тиквата.Патриотот Миленко, што едно време име ќе менуваше."Sega e "mnogu vazno" MAKEDONCITE i ponatamy da si pazarat od Albanci na pazarce, da si kupuvaat od plemeto na plasticarska, da im cestita razni nivni verski praznici, da kanat nivni analiticari na debati, da gi vrabotuvaat vo javna administracija...
Svrti go i drugiot obraz, rabotava!!!"
Нека се гони, затоа само текстот го објавивОвој па има образ да пишува.Прв на фронт беше со ГДОМ против Македонци, кај е сега кога треба да удри по племето, пиша на тастатура.Нека се гони у курац, и така прв ќе избега ако пукне тиквата.Патриотот Миленко, што едно време име ќе менуваше.
Е па ја не ги вработувам
Е па ја не ги вработувамТ.е. колку јас толку и ти
![]()
Да ама не ги бранам за тоа што ги вработуваатНе, ама ти ги браниш тие што ги вработуваат.![]()
Да ама не ги бранам за тоа што ги вработуваатТука ги кудам.
"Sega e "mnogu vazno" MAKEDONCITE i ponatamy da si pazarat od Albanci na pazarce, da si kupuvaat od plemeto na plasticarska, da im cestita razni nivni verski praznici, da kanat nivni analiticari na debati, da gi vrabotuvaat vo javna administracija...
Svrti go i drugiot obraz, rabotava!!!"
не е баш ист ефектот кога вие сте многу многу помалку.Речи му на Миленко дека и албанците можат да не пазарат кај македонци, ефектот е ист.
Да бидам искрен, за време на овие 10 години само во потесниот региона на Скопје се изградени нови 17 џамии, односно 14 се веќе завршени, 1 е при крај, 1 е започната, 1 има дозвола и треба да се почне наскоро (една е започната во 2005-та и завршена, кога во Гази Баба беше градоначалник Коце Трајановски).
![]()
Една ми е погрешка заокружена, таа кај Дижонска, значи се работи за 16.