Bojan Van Buuren
Колектор
- Член од
- 11 април 2008
- Мислења
- 8.394
- Поени од реакции
- 12.058
Требaше дa те тaгнaм зa дa ми oбјaсниш прaвнo кaкo стoи рaбoтaвaДе бе Бојан...

Бујрум.
Sent from my LG-D620 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требaше дa те тaгнaм зa дa ми oбјaсниш прaвнo кaкo стoи рaбoтaвaДе бе Бојан...
Добар виц.
Очигледно не ја разбираш баш политиката ......Gluposti treses, nema nikakva korist VMRO od dadenava situacija.
Еве без да навлегуваме во заврзлами - нарушување на јавниот ред и мир на пример?Де бе Бојан...
Албанциве се многу поголем проблем него било какви имбецили во уставен. Интересно во сите овие дефокусирања,ние искачаме понижени.
Ова дека ќе имало апсења па ќе праеле граѓанска војна за да се се спасатИ мене би ми било мерак да ги уапсат ама ова е научна фантастика.
Па добро на запад нема политички сценарија, црнците и арапите редовно делат ќотек по автобуси, трамваи и метроа. Барем таму знаеш дека детето твое си добило нож од угнетени луѓе без политичка агенда.И сега имаш ваква ситуација, а имаш пубертетлија по дома што на школо оди со автобус и на работа додека седиш го мислиш цело време дали ќе биде доволно несреќен да биде дел од лошото веќе видено сценарио и да изеде ќутек или недајбоже нож на божем етничка база. И после си се чудиш сам на себе како дозволуваш некој онлајн "патриот" да ти вади споредби дека животот во ЕУ не бил мед и млеко и дека ќе си бил граѓанин од втор ред. Не мед и млеко, кавијар и кристал шампањ е.
Со самото тоа што знаеш дека тој муабет е изваден од контекст и го употребуваш значи и ти манипулираш.Малку другачие функционираат работите на западКога знаеш дека има константна опасност другачие ги согледуваш работите. Лошото е кај нас кога незнаеш кога на некој ќе му текне да каже "А да имаме војна?". Иначе отиде до Бутел, или немаше паркобрани и архибригада таму? Срценцето лешниче а? : )))
Чеј ти ги оправдуваш овие Дарди или ?[DOUBLEPOST=1457084849][/DOUBLEPOST]Кадесте Македочинја ?Да не им текне да постават уште некој споменик
СЈО пред 4 месеци беше непознаница. СЈО денес е виц. Смокви, свадби и авиони. На никому не му е гајле што истраги отвориле. Може буквално секој член од ВМРО-ДПМНЕ да го обвинат, никој нема ни да трепне. СЈО е мртвородено. На ВМРО-ДПМНЕ не му треба никаков дефокус од глупостите на Катица. Напротив, му одговара глупостите на Катица да се фокус. Краделе избори со гласачи од Пустец и требало да се одложат судења затоа што смоквосопственичката правела целомесечна свадба. Кој ненормален би дефокусирал тоа? Сосема поинаков е муабетот на темава, нема никаква врска со СЈО.За мене пред четири месеци виц беше дека СЈО воопшто нешто ќе преземе а камоли да ги влече Гордана и Миле по судови со обвиненија.
Не викам дека ќе се случи, ама што го знаеш, многу чудни работи се случија периодов.
Работите се сменија од 2001,тогаш муслиманите беа во филмот на жртви кои западната демократија треба да ги заштити од разбеснетите словени!Тој филм помина,сега сме 2016 маските паднаја,повеќе не поминува филмот кај европјаните дека албанците се жртви.Значи западните држави ,а богами и народот во нив веке чуствуваат страв и одбивност кон исламот воопшто.Се шо треба е да се објави како известување од Македонјиа, е дека исламисти урнале крст на брутален начин.Истото известување требаше да се објави и за Диво Насеље и Смилкоско езеро,само така ќе можиме да се заштитиме од постапките на одредени албански групации.Во целава ситуација има и една светла страна,а тоа е Мендух Тачи.Дефинитивно било која македонска партија да победи на избори тој е многу подобра варјанта за коалицирање него екстерористиве!Незнаев кое да го одберам па у комбинација нека фрчат.
Ти мислиш Европа незнае што се случува навистина мислиш дека доколку македонските медиуми ја објават ова вест работата ќе се сврти во наша полза просто е неверојатно колку сте наивни ама и не очекував нешто повеќе од луѓе што се родени 99.
да објавиме и европа ќе дојде да не спасиРаботите се сменија од 2001,тогаш муслиманите беа во филмот на жртви кои западната демократија треба да ги заштити од разбеснетите словени!Тој филм помина,сега сме 2016 маските паднаја,повеќе не поминува филмот кај европјаните дека албанците се жртви.Значи западните држави ,а богами и народот во нив веке чуствуваат страв и одбивност кон исламот воопшто.Се шо треба е да се објави како известување од Македонјиа, е дека исламисти урнале крст на брутален начин.Истото известување требаше да се објави и за Диво Насеље и Смилкоско езеро,само така ќе можиме да се заштитиме од постапките на одредени албански групации.Во целава ситуација има и една светла страна,а тоа е Мендух Тачи.Дефинитивно било која македонска партија да победи на избори тој е многу подобра варјанта за коалицирање него екстерористиве!