Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па добро сега можеби за некој кој мисли дека треба да сме 5-ти или 6-ти не се залудно потрошени..
значи не ги извртувај работите...
грешката е што не купи саглам централен, што мн пати лоша беше поставеноста на играта, ротирање без врска на неприродни позиции, дај гол и ке дремеш на клупа плус мн повреди и ете ти

Sent from my iPhone using Tapatalk

Не е свесен самиот која среќа ја има сезонава.

Па и не баш, не може глава да дигне од повреди. Али, пак на среќа ке ја свртиме работата, пошто, да не беа повредите, кој знае кога Рашфорд ке добиеше прилика.

Па и не баш, не може глава да дигне од повреди. Али, пак на среќа ке ја свртиме работата, пошто, да не беа повредите, кој знае кога Рашфорд ке добиеше прилика.
Среќа у несреќа е работава. :D
Има повреди, и штета е тоа зошто не може да се фати ритам. Но јас се сеќавам и лани имаше многу првотимци повредени, посебно во одбраната кога покриваа Блекет и МекНер. Поради тоа јас мислам дека и самиот е виновен за тоа, барем до некаде (методи на загревање - веднаш ми текнува на Марсиал и Кин, тренинзи и сл. Мора нешто да чкрипи). Зошто не е нормално 80% од повредите да се дешаваат на тренинзи. Он вика дека се контакт повреди, ама сѐ тоа ми изгледа како изговор, зошто се повторува цело време.

Mислам дека е во право кога вика дека се контакт повреди. Затоа што ми текнуваат 5-6 повреди што се случија на утакмица. Шо, Јанг, Рохо, пак Рохо, Смолинг, Швајни, Дармиан. За Марсијал се знаеше дека кога тогаш ке му откажат мускулите, пошто откако го купија, дали 1 утакмица или две само ги одмори. За среќа, на време кажал дека го стега препоната, не ко глупиот Рохо да си преќути.

Иначе, вчера после толку време видов in-game menagment, кој не беше зависен од измена, кога ги смени Рашфорд и Марсијал, од крило на центарфор. Да се чудиш.

Новиот договор на Рашфорд не е страшно нешто затоа што да очекуваш некој да игра првотимски фудбал по две утакмици неделно а да е на 1500 фунти неделно е како да очекуваш дека некој ќе ти работи по десет саата на ден за 150 евра. А радува што има информации дека Рашфорд го одбил договорот и не му било проблем да почека до лето за да нема дистракции што е реткост денес.

Ама за хајпот се слагам, се претерува со англиските играчи, последна жртва е Грилиш од Вила кој од професионален фудбалер напредна во професионален алкохоличар.
Да не прашувам у таа тема, каков договор одбил Рашфорд?:)

Според португалски Рекорд, Санчез викендов го игра последното дерби пред трансферот во Ман Утд. Се надевам само дека не е патка од типот на Гаитан.

П.с. Лудине од Спорт Витнес вчера ставиле слика од колаче со свеќичка и пишале денес пред 5 години искочи првата шпекулација за Гаитан, среќен роденден![emoji23]

Последно уредено:
Koj e ovoj Sanchez?
Го немам гледано ама според написите, следниот биг хит од Бенфика. Марсијал тип на играч само АМ, втор напаѓач примарно

Plot twist.

Манчестер фаќа лига на шампиони и управата пресреќна му нуди нов четиригодишен договор на ЛВГ.

:sneaky:

Гледај само како му се менуваат пост меч изјавите од недела у недела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom