Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да се користи како Ошеи и топ ќе биде.

Нема ни градба ни ништо Блинд за да се користи како Ошеи. Блинд е играч од средината, може да игра и како DMC. Toa што речиси цела сезона игра како стопер е заради што немаме стопери. Во никој клуб Блинд не би играл како стопер.

Сигурен сум дека ако би играл во средина би прикажал подобри партии ама тоа тешко да го видиме оваа сезона кај што немаме стопери.

Не знaете кaкo е дa се игрa стoпер сo тoлку мaлку килaжa и пoситнa грaдбa, и oдличнa техникa.
Сo 1,70 и 55 кг, нaјчестo јa игрaм тaa пoзицијa( декa мoрaм) и е мнoгу тешкo, мнoгу oлеснувa кoгa имaш дo себе брзи и пaметни бекoви кoи не би испaгaле oд игрa кaкo мaли децa, и пaртнер кoј е стрaшнo дoбaр вo вoздушни дуели, нa пoследниoв меч, Блинд скoрo и дa немaше тaкви игрaчи дo негo, aмa ете сепaк не примијa гoл.
Блинд е премнoгу пaметен зa стoпер. Имa стрaшнo дoбрa пaс игрa,и честo мoже дa пoвлече aкцијa, е сегa шo кaј нaс игрaтa не е бaш скoцкaнa е друг прoблем.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Нема ни градба ни ништо Блинд за да се користи како Ошеи. Блинд е играч од средината, може да игра и како DMC. Toa што речиси цела сезона игра како стопер е заради што немаме стопери. Во никој клуб Блинд не би играл како стопер.

Сигурен сум дека ако би играл во средина би прикажал подобри партии ама тоа тешко да го видиме оваа сезона кај што немаме стопери.

Муабетот ми беше паметно користење како Ошеи. Братот играше, десен, лев бек, стопер, деструктивец и што не...не за прв тим опција, туку за ротација.

А и држи тоа што го пишува @BooBojan затоа што зависи се од играчите околу него, пред се на Смолинг и левиот бек. Предобар старт на сезоната имавме во одбраната се додека Шо беше покрај него.

И мене не ми е јасно зошто толку влажнење на Мемфис.
Целосно непродуктивна игра.
Ист таков беше и Нани, дриблинг на десно и одма шут од неизградена позиција. Фала богу топката у трибина.
Или некој дриблинг на лево и лоша набацена.. или некој непродуктивен дриблинг, малу атракција рипање околу топка и назад ја враќа. Дриблингот непродуктивен. Операција успешна, пациентот мртов.

Блинд бил паметен, Блинд ова, Блинд она. Па не бе, додека има вакви просеци во тимот нема да има никаков успех. Едноставно Блинд нема квалитет да игра во Манчестер Јунајтед. ДМ можел да игра?! Може секој да игра ДМ ама дали би бил добар е тоа е прашање. Еве пример да ги споредиме со Шнајдерлин кој за Блинд е измислен на секое поле на играта. Баш би сакал Мурињо да биде следниот тренер на тимов па да видите дали Блинд уопште ќе заигра а не па да биде стартер секоја утакмица.[DOUBLEPOST=1457009801][/DOUBLEPOST]https://twitter.com/ManUtd/status/705362095920046081

Блинд бил паметен, Блинд ова, Блинд она. Па не бе, додека има вакви просеци во тимот нема да има никаков успех. Едноставно Блинд нема квалитет да игра во Манчестер Јунајтед. ДМ можел да игра?! Може секој да игра ДМ ама дали би бил добар е тоа е прашање. Еве пример да ги споредиме со Шнајдерлин кој за Блинд е измислен на секое поле на играта. Баш би сакал Мурињо да биде следниот тренер на тимов па да видите дали Блинд уопште ќе заигра а не па да биде стартер секоја утакмица.[DOUBLEPOST=1457009801][/DOUBLEPOST]https://twitter.com/ManUtd/status/705362095920046081

Блинд нема квалитет да игра прва постава во Манчестер. Може да игра на неколку позиции и на сите е просек, а некаде и полош од просек.

Абе сеа небил за прва постава,кога нема кој мора тој да е..И мене не ми се допаѓа ама тоа е :toe:

Зошто тогаш не купија летото или зимава централен дефанзивец?
Затоа што се глупи .. Ван Гал лупна 250 милиони еееејј милиони за буквално НИШТО...Можевме да направиме страшен тим ама филозофот се избрука невидено со теансферите,единствено Марсијал вреди..

Затоа што се глупи .. Ван Гал лупна 250 милиони еееејј милиони за буквално НИШТО...Можевме да направиме страшен тим ама филозофот се избрука невидено со теансферите,единствено Марсијал вреди..
Не се сложувам со тебе дека единствено Марсијал вреди. Шнајдерлин, Шо, Марсијал, Мемфис, Ерера па и Рохо и Дармиан мислам дека ќе си го покажат потенцијалот со друг менаџер каде што нема да бидат ограничени со некоја си глупа филозофија која очигледно не функционира во последниве години.

Не се сложувам со тебе дека единствено Марсијал вреди. Шнајдерлин, Шо, Марсијал, Мемфис, Ерера па и Рохо и Дармиан мислам дека ќе си го покажат потенцијалот со друг менаџер каде што нема да бидат ограничени со некоја си глупа филозофија која очигледно не функционира во последниве години.
Играта и филозофијата ѓи прави да не се вредни,се крстиме на младинците,тоа зборува многу,и неможам да се изначудам какво време дојде да се плашиме од Тотенхем кој во нетака далечно време ни беа пациенти а сега се борат за тирула а Јунајтед (пак ќе речам)со филозофијата на нашиот тренер тоне..

бла бла 250м - парите од продадениве играчи, поготово од продажбата на Ди Мариа
Шнајдерлин, Депај и Марсијал добар дел влечат од парите а според повеќето и не се залудно фрлени пари

Sent from my iPhone using Tapatalk

бла бла 250м - парите од продадениве играчи, поготово од продажбата на Ди Мариа
Шнајдерлин, Депај и Марсијал добар дел влечат од парите а според повеќето и не се залудно фрлени пари

Sent from my iPhone using Tapatalk
Па добро сега можеби за некој кој мисли дека треба да сме 5-ти или 6-ти не се залудно потрошени..

Само еден ГоспоТ знае во кој паралелен Универзум ти живееш.
Биди маж. Држи се до дадениот збор дека ќе ме игнорираш. Не биди како такво под пешкир.

Што мислите вие тука што сте мора вашето мислење да се смета за валидно, без разлика какво и да е, ана таквите како мене само намерно ќе контра реплицирате и ќе провоцирате. Тоа нема да го дозволам додека сум овде.
МАТА ОДИГРА ОДЛИЧЕН НАТПРЕВАР ВЧЕРА И ТОЧКА. Не ми е гајле ако не се согласувате со мене.

Ае ако мислите дека се знаете кои 5 играчи според вас засега се покажаа најмногу оваа сезона. Јас би ги одбрал по редослед Смолинг, Де Геа, Марсијал, Мата, Блинд.
Ама ако можам да гласам за играч на сезоната би гласал за Блинд. Човекот цела сезона игра на неприродна позиција и се снаоѓа многу добро. Да не играше добро немаше ни да игра толку често. Ама се разбира оваа на вас не ви одговора, ама тоа не е битно
Повелете!

Ама ако можам да гласам за играч на сезоната би гласал за Блинд. Човекот цела сезона игра на неприродна позиција и се снаоѓа многу добро. Да не играше добро немаше ни да игра толку често. Ама се разбира оваа на вас не ви одговора, ама тоа не е битно
Повелете!

Некогаш е навистина тешко да се каже дали си библиски глуп, или само обичен трол.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom