Barclays Premier League - Season 2015/2016

Кој ќе биде новиот шампион во Премиер лигата?

• Вкупно гласачи
    465
Статус
Затворена за нови мислења.
Од никогаш ама баш од никогаш не сум го ценела Агуеро како играч, не знам оти.
Ептен на нерви ми оди, и никогаш нема да го достигни нивото на Меси и Роналдо.
Шо е играч е тој да не превземи одговорност кога на тимот не му оди туку се шлапа на терен како мува без гла.
Битно ќе му дај 5 гола на Вила сабота и најјак ќе е .

A hAZARD Aka Mesi i Ronlado sto pravi ?

A hAZARD Aka Mesi i Ronlado sto pravi ?
Деца прави.
Кој го спомна Хазард мене не ми е јасно, Хазард кога играше во страшна форма сите велевме дека има потенцијал да биди еден од најдобрите ама ете оваа сезона не демантира.
Не се согласвам дека во блиска иднина нема да излези таков играч, Нејмар и Суарез ги заборавате, дури и Дибала ако продолжи вака можи да стани играчиште од нивни калибар ама далеку е тој има време за него.

Гледам дека се лупаат глупости на кило на темава. Меси е во трите најдобри играчи на сите времиња. Пеле, Марадона, Меси. Меси е подобар од фудбалски големини како што беа Зидан, Платини, дебелиот Роналдо...Да го ставате во иста група со боранија како Агуеро, Азар :icon_lol:, Дибала :pos:, и слични ликови е злосторство против фудбалот. Ниту Кристијано Роналдо му е блиски на Меси, иако најблиску од другиве.

Дибала :pos::pos::pos:

Меси на негови години имаше по 40-50 гола у сезона и 20тина титули

Не дочитвате и скокате како петли. Никој не го спореди Дибала со Меси туку дека има потенцијал да стани играч од нивни калибар.

Не дочитвате и скокате како петли. Никој не го спореди Дибала со Меси туку дека има потенцијал да стани играч од нивни калибар.

И јас имам потенцијал да станам Фил Ајви. Само малку поцрн да бев. :icon_lol:

И јас имам потенцијал да станам Фил Ајви. Само малку поцрн да бев. :icon_lol:
Посети солариум, шо е лесно за боја :ROFLMAO:[DOUBLEPOST=1457015558][/DOUBLEPOST]Не стварно Дани, не си интересен поќе со тортите и колачите барај нов виц.Ама ете гледам има ликови уште шо се трескат од земја од смеење па продолжи си, не се лутам (y)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom