Фан клуб: МЗТ Скопје

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Епа ако е така ФА на утакмицата беа 300 души?Останатите дечурлана или дерби навивачи...?Смешен си друже..И да биле деца пред се се навивачи на МЗТ јасно дека се ФА...
Ти беше на трибина да видиш колкава возраст беа навивачите на МЗТ или онака на тепка си кажуваш? :)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
Ти беше на трибина да видиш колкава возраст беа навивачите на МЗТ или онака на тепка си кажуваш? :)
Бев да...И по видеото ке се примети...А одговори ми сеа ти тие што се брцале чиви членови се?Чиви навивачи?

Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Бев да...И по видеото ке се примети...А одговори ми сеа ти тие што се брцале чиви членови се?Чиви навивачи?
Нема што да објаснувам, нит ме интересира кои што биле и што направиле нит ништо, ја идам да го бодрам МЗТ и ништо друго. Поздрав :)

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
прво и основно овде не е место за брцање да се збори... кој, како и зошто се случило немаш поима затоа ќути си... и не кажувај ако е така тогаш сме група без никаков респект.. Неможеш ни ти ни никој да оцрни ништо!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
прво и основно овде не е место за брцање да се збори... кој, како и зошто се случило немаш поима затоа ќути си... и не кажувај ако е така тогаш сме група без никаков респект.. Неможеш ни ти ни никој да оцрни ништо!
Не е место?Абе а не ви се свиѓа тема некоја одма не е место и вртите други муабети на вас што ви одговараат...А за оцрнување немој молим те!Знаеш она како беше САМО ПИЧКИ БОДАТ?Не очекував ова од вас поготово деца се мајкуму...а и прекршување Ултрас правило!

Член од
8 февруари 2010
Мислења
134
Поени од реакции
28
Не е место?Абе а не ви се свиѓа тема некоја одма не е место и вртите други муабети на вас што ви одговараат...А за оцрнување немој молим те!Знаеш она како беше САМО ПИЧКИ БОДАТ?Не очекував ова од вас поготово деца се мајкуму...а и прекршување Ултрас правило!
не е да не ни се свиѓа... туку стварно не е место... а за ултрас правилото ова не е случено за време на утакмица или после, туку на училиште и неможеш ни ти ни никој да контролираш тогаш па и во други случаи.. Поединец е не се 100 души!

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
Епа ако е така ФА на утакмицата беа 300 души?Останатите дечурлана или дерби навивачи...?Смешен си друже..И да биле деца пред се се навивачи на МЗТ јасно дека се ФА...
Младо момче никој не го оправдува тоа, само тоа нема врска со навивање и се случило надвор од спортски натревар. Значи и јас викам дека е срамота али тоа нема врска со ФА или ЦПБ. И доста паламудиш ако имаш нешто да кажеш за вчера критикувај или пофали, ако не, не замарај со глупости што немаат врска со навивање

Член од
8 декември 2008
Мислења
643
Поени од реакции
41
не е да не ни се свиѓа... туку стварно не е место... а за ултрас правилото ова не е случено за време на утакмица или после, туку на училиште и неможеш ни ти ни никој да контролираш тогаш па и во други случаи.. Поединец е не се 100 души!
Тој поединец фрла сенка на цела група, нажалост

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
pa nemoze odgovornosta i kredibilitetot na edna navivacka grupa da se ruga poradi eden incident nemil se razbira radi deca!!!i ne tropaj gluposti sto da se kaze za grobari non-stop imaat incidenti poedini nivni clenovi ama nikogas ne im se namalil respektot bitno e kako se ponasaat kako grupa

pozz i ne tropajte gluposti

Член од
13 април 2010
Мислења
368
Поени од реакции
219
Никој не кажува дека детето од Аеродром било нападнато од 10 души, дека животот му бил во опасност, тоа што го нправил било во самоодбрана... не само обвинувајте !!!

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Веруј ми дека 60-70% од ФА беа над 20-21 година а и постари

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Greska si.....go zema transot eden od family a od cpb mu ripnaa odma i eden od cpb uspea da go vrati znaemto....legna vrz nego i ne uspeaa deckoto od fa da go zeme.....uz pat izede nekolke kloci i boksovi i od cpb i do dzandarite...
CESTITO pobeda mzt........

ХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХА,ТРОТОАР ЊУС !

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.540
Поени од реакции
29.107
pa nemoze odgovornosta i kredibilitetot na edna navivacka grupa da se ruga poradi eden incident nemil se razbira radi deca!!!i ne tropaj gluposti sto da se kaze za grobari non-stop imaat incidenti poedini nivni clenovi ama nikogas ne im se namalil respektot bitno e kako se ponasaat kako grupa

pozz i ne tropajte gluposti
Немам коментар само едно!Гробари имале нон стоп инциденти и не им се намалил респектот?Грешка си ти....И тоа не се навивачи МАФИЈАШИ и они и Делије...Гледај на јутуб б92 немоч државе ке ти стане јасно кој се и како се....А ако така праат они ај сеа земете отидете му на детето и со се кревет фрлете го од тераса нека умре а?И убаво кажаа погоре поединец фрла сенка не знам што не е јасно...
фа997
Па ете ти критики тапа дерби што друго да кажам освен дека ова беше дуел на сите навивачки групи од Скопје?

F.A

Член од
3 октомври 2010
Мислења
238
Поени од реакции
54
Од мој аспект целата сетуација беше следна:
Бројка отприлика иста и двете навивачки групи, не сметајќи ги тие што беа со навивачката група, а немаат ни н од навивачи, у сала ЦПБ погласни, но само со некои поединечни скандирања, без континуитет, ФА многу подобри во навивањето, кореографија на ЦПБ солидна, покривно знаме, на ФА исто така, само јако им беше на ЦПБ "Победа Прилеп" и "Мајмуни" и мислам дека ги усраа малце со тоа, што се дешаволо пред утакмица, дали имало тепање поима немам, бодењето е срамота ГОЛЕМА ако стварно било така како што пренесоа медиумиве мада не ми се многу релевантни тие, ЦПБ стварно јака екипа oldschool, не навлагам во муабети у стилот "што би било кога би се степале", тоа ми е многу дебилен муабет, ЦПБ појаки пароли сопред мене не ми текнува баш што тачно пишуваше, Комити и Пирати фајт, наша победа :)

За утакмицата сум скроз разочаран од Работнички, Мираковски во прво полувреме 2 поена 4 лични, Џокер (Саздов) играше пола четвртина и направи 5 лични, на почетокот солиден Стефанов после некако ми се изгуби, Гоцевски добар, дедо Блажевски најдобар, само тоа не ми се верува, Симиќ тапа жива, кај МЗТ Зивче мотивиран, добра игра, Грнчаров солиден и најбитно на крај Јане превзема одговорност и донесе победа.

Честито победа :)
Поздрав

znaci prva rabota: golema sala e ni ednata navvacka grupa ni drugata ne se naviknati na takov prostor sto i logicno mnogu e tesko da ispolnis takov prostor da zvuci grmoglasno kako vo ''Jane'' ili park prvo derbi vo ovaa sala e i ocekuvam podobro da bide narednata utakmica normalno ako se dojde vo ist broj!

--- надополнето ---

Немам коментар само едно!Гробари имале нон стоп инциденти и не им се намалил респектот?Грешка си ти....И тоа не се навивачи МАФИЈАШИ и они и Делије...Гледај на јутуб б92 немоч државе ке ти стане јасно кој се и како се....А ако така праат они ај сеа земете отидете му на детето и со се кревет фрлете го од тераса нека умре а?И убаво кажаа погоре поединец фрла сенка не знам што не е јасно...
фа997
Па ете ти критики тапа дерби што друго да кажам освен дека ова беше дуел на сите навивачки групи од Скопје?
kako moze poedinec i toa dete od sredno skolo da frli senka!!!?? :D ne te razbiram kako se ponasa poedinec i sto nosi vo glava koj moze da go kontrolira??? za deteto mi mnogu zal mozelo da i da umre ne daj boze!!! ali ne gi cepkajte F.A radi toa sekoj ke si odgovara za svoeto ponasanje a nie za naseto navivanje
pozz

Kajgana Shop

На врв Bottom