Wizz Air летови од/до Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Apple
  • Време на започнување Време на започнување
fala vi decki samo uste nesto koga se cekiras online potoa na aerodrom treba da se prilozuva pak nekade pasos ili direkno odis na letot koj tie , i od koga si ja cekiral dali ti ja dava kartata da si ja ispecatas i dali istata ke treba za na aerodrom

Нормално дека ти треба пасошот,кога ќе чекираш имаш опција сам да си ги испечатиш картите

Прашање во врска со искуства со новоотворени летови. Значи Скопје - Братислава почнува од крајот на март да лета и Виз. Дали имате инфо за нови летови дали имаат попуст нешто? Дали да плаќам сега карти или да почекам на крај на месец?

Прашање во врска со искуства со новоотворени летови. Значи Скопје - Братислава почнува од крајот на март да лета и Виз. Дали имате инфо за нови летови дали имаат попуст нешто? Дали да плаќам сега карти или да почекам на крај на месец?

Вчера завчера не ми текнува точно кога имаше -20% така да наскоро не верувам да има. Јас не би чекал... Летовите за Братислава и онака се ефтини

Вчера завчера не ми текнува точно кога имаше -20% така да наскоро не верувам да има. Јас не би чекал... Летовите за Братислава и онака се ефтини

Ефтини се на идење, враќање х 3. :)
Кога ќе додадеш и 2 деца, сфаќаш зошто чекам попуст. Имаше за валентајн, Знам, ама бидна. А тоа вчера беше за одреден лет...се понадевав ко за нова линија да не има...

Кога ќе додадеш и 2 деца, сфаќаш зошто чекам попуст. Имаше за валентајн, Знам, ама бидна. А тоа вчера беше за одреден лет...се понадевав ко за нова линија да не има...

Искрено тешко... подобро извади си Wizz discount со тоа ти се исплаќа малце повеќе..

Средина на арпил имаш можност да одиш за 1500 денари, да се вратиш за 1200 се надевам дека ти е добар попуст :)

decki ke imam li problem sto kartite mi se na makedonski a ne letam od makedonija?

Прашање 2 :D
Течностите што се носат во торбица во кабина, требало да бидат пакувани во прозирна кеса/несесер. Видов на нет од оние со патент што се, побарав ваму-таму, ненајдов. Дајте нешто совет, како да се снајдам или од каде да најдам такво како несесер?

ping: @devojka87 @macedon89 оти со шишенцава е поврзано де :D

fala vi decki samo uste nesto koga se cekiras online potoa na aerodrom treba da se prilozuva pak nekade pasos ili direkno odis na letot koj tie , i od koga si ja cekiral dali ti ja dava kartata da si ja ispecatas i dali istata ke treba za na aerodrom
Откога ќе се чекираш на веб страната ќе ти напише „Се' е подготвено. Качете се“ (или нешто слично на тоа), пред да полеташ се појавуваш со пасошот на шалтер за летот, ќе те најдат во системот и тие од шалтер ќе ти дадат испечатена карта за влез во авионот, и готово, со таа карта се качуваш на авионот.[DOUBLEPOST=1457040408][/DOUBLEPOST]
Нормално дека ти треба пасошот,кога ќе чекираш имаш опција сам да си ги испечатиш картите
Порано имаше таква опција, сега веќе НЕМА! Картата за влез во авионот ја печатат и ти ја даваат на шалтер на Скопскиот аеродром.

Прашање 2 :D
Течностите што се носат во торбица во кабина, требало да бидат пакувани во прозирна кеса/несесер. Видов на нет од оние со патент што се, побарав ваму-таму, ненајдов. Дајте нешто совет, како да се снајдам или од каде да најдам такво како несесер?

ping: @devojka87 @macedon89 оти со шишенцава е поврзано де :D
По правило требит во прозирна зип кеса со капацитет од 1 литар. Во Македонија незнам од кај би можеле да се купет. Побарај во ДМ таму би требело да имат или во некоја кинезарија. На некои аеродроми ги давет безпари ама незнам дали ова важит за SKP. Иначе кесите се вакви само мислам дека се 20х20цм:
upload_2016-3-3_22-46-17.png

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom