A
andrea85
Гостин
Neka e so arno! Dohjde denot za site nas! A kaj be vide ako moze linkNoviot zakon utre ke se glasa !!!
Последно уредено од модератор:
Neka e so arno! Dohjde denot za site nas! A kaj be vide ako moze linkNoviot zakon utre ke se glasa !!!
Каде виде дека ќе се усвои кога денес е национален празник и имаат споено денови. Парламентот не работи и целата администрацијаNoviot zakon utre ke se glasa !!!
Taka mi kaza posrednikot so koj sorabotuvam od BugarijaКаде виде дека ќе се усвои кога денес е национален празник и имаат споено денови. Парламентот не работи и целата администрација
Без увреда но твојот посредник толку знае. Денес е празник ослободување на Бугарија од османлиите, па ги споија деновиве. Првата седница на собрание е закажана за 10.03Taka mi kaza posrednikot so koj sorabotuvam od Bugarija
Mozda e taka ne se bunam!Без увреда но твојот посредник толку знае. Денес е празник ослободување на Бугарија од османлиите, па ги споија деновиве. Првата седница на собрание е закажана за 10.03
Licno go prasav Pretsedatelot na komisija za b'lgari v cuzbina. Covekot najprvin moram da kazam deka bese mnogu kulturen, mnogu ljubezen, i, me informirase deka najdocna, do sredinata na ovaa godina, zakonot ce bide izglasan. Ova moze da se prevede i deka e mozno glasanjeo da bide i porano, no sepak se zavisi od aktuelnosta na politickata potreba vo daden moment za koe se odlucuva da raboti NS.него постирав но читав изјава од министер во БГ. медиум кој кажува дека интервју закажуваат после 10 месеци од моментот на подавање и тоа останува засега така СЕ БУНАТ други да го променат тоа но засега ке е така,но белки да пуштат да знаеш дека ке добиеш..[DOUBLEPOST=1456968204][/DOUBLEPOST]
кога бесе за во ресторанот на 20 ти кој бил таму слушнал РЕКЛЕ дека ке го изгласаат за скоро време па да видиме брзо ке дојде тој период.
I jas bi sakal da znam ili ako ima nekoj broj da se javime za da prasameDecki na koj mail mozam da prasam dali imaat primeni dopolnitelni dokumenti od mene bidejki mu gi dadov na posrednikot pa da se uveram deka se podadeni?[DOUBLEPOST=1456996141][/DOUBLEPOST]Inace sum 15.../2013 so dopolnitelni od tetka
Vo dopolnitelna MP
Честит нека ни е големиот ден, и голема штета е што ние Бугарите од Македонија, сме отфрлени од нашата родина- мајка Блгарија, ние сме како кутри сирачиња што чекаат нивниот биолошки родител да ги признае, со голема љубов во срцата, спрема родината си и татковината, но за голема несреќа, самата таа не отфрла и не не сака и не не признава.Честит национален празник на всички б'лгари, и на всички, които обичат Б'лгарија !
Imas sajt mbp.com.mknekoj da mi dade kontakt od makedonsko-bugarskoto zdruzenie vo Bitola?
Sto treba uste da napravat?Посредниците ви кажуваат работи што знаат дека сакате да ги слушнете, за да купат време и да не отидете кај друг посредник кој ќе ви кажува порозови приказни и ќе ве лаже подобро. Исто и Вангелов, тој ви кажува работи со кои ќе ве откачи барем на некој месец, од него и од неговата агенција не зависи гласањето. Повеќе од една година го прават тоа, пораснете и сфатете дека ви останува само да чекате, да се надевате и повремено да ја проверувате активноста на Бугарското Собрание. Ниту еден посредник, приватно лице или гаталец што познавате не може да ви даде точен одговор на прашањето кога ќе се гласа законот.